Digidexo.com

Hvordan bruke Jobst Pump

Hvordan bruke Jobst Pump


Den Jobst pumpen er en periodisk kompresjon enhet, foreskrevet av en lege, som brukes til å behandle lymfødem (alvorlig hevelse i en arm eller et ben som følge av skade på lymfesystemet av kroppen). Lymfesystemet er ansvarlig for å opprettholde sirkulasjonen av lymfe væske i hele kroppen. Lymfesystemet arbeider med sirkulasjonssystemet for å fjerne avfallsprodukter som resulterer fra celle-aktivitet i kroppen. Når lymfesystemet ikke fungerer som den skal, må lymfe væske bli flyttet ut av det berørte området av en ekstern kilde av komprimering, for eksempel en Jobst pumpe.

Hvordan bruke Jobst Pump

Plasser trykk ermet på den berørte lem og plassere de berørte lem over nivået på hjertet. Dette kan være mer enkelt gjøres ved å ligge og propping berørte lem opp på en pute.

Slå på Jobst pumpen ved hjelp av parameterne som er foreskrevet av lege. Den Jobst pumpen er slitt for to til fire timer om gangen.

Påfør et elastisk plagg (skreddersydde) eller elastisk sjal til lem, som starter på fingre eller tær og arbeider mot kroppen, etter den foreskrevne behandlingstiden er ferdig. Dette vil holde den væske som ble pumpet ut fra å vende tilbake til området.

Hint

  • Den Jobst Pumpen skal kun brukes som anvist av den forskrivende lege.