Digidexo.com

Hva er fordelene med OPC & Lyme sykdom?

Hva er fordelene med OPC & Lyme sykdom?


Lyme sykdom er en svært ubehagelig tilstand til kontrakt. Det fører til mange ubehagelige symptomer, og kan være vanskelig å behandle. Sykdommen overføres av flått funnet på små dyr som mus, ekorn og andre gnagere. Oligomere proantocyanidiner kompleks (OPC) er en antioksidant som kan ha verdi ved behandling og forebygging av Lyme-sykdom.

Symptomer

En rekke symptomer kan tyde på at du har lyme sykdom. Dessverre kan disse symptomene også indikere en annen type infeksjon. Du vil sannsynligvis ha et utslett som kan utvide til et område på ca 12 inches rundt. Etter utslett vises, vil du har feber, frysninger, muskelsmerter og hovne lymfeknuter.

OPC

OPC hevder å være en antioksidant 50 ganger sterkere enn vitamin E og 20 ganger sterkere enn vitamin C. Oksygen kan faktisk forårsake skade på cellene i kroppen din. Antioksidanter kan forebygge og reparere skader i kroppen.

Relief

OPC er laget av druekjernefurubark og rødvin ekstrakter. OPC hevder å hjelpe med kardiovaskulær helse, for å holde blodtrykket lavere, fremme sunn hud og bidra til å redusere hevelse i leddene. Det er denne siste symptom, hevelse i ledd, som er utbredt i Lyme sykdom Så, mens det ikke har vært mange kliniske studier relatert til OPC og Lyme sykdom, kan du trygt ta OPC og se om det reduserer betennelse forårsaket av tilstanden .