Digidexo.com

Flere nyresykdom Symptomer

De vanligste symptomene på en nyresykdom er endringer i vannlating, hevelse, tretthet, anemi, oppkast, kvalme, kortpustethet, smerter i ben og rygg, svimmelhet, konsentrasjonsvansker, frysninger, kløe, utslett og dårlig eller "metallisk" ånde.

Urinering

En økt trang til å urinere i løpet av natten hint av et problem. Flyten kan være større enn normalt, eller andre ganger ikke noe mer enn et dryss. Urinen kan være sprudlende eller skummende, skyet, blek eller blandet med spor av blod.

Hevelse

Denne tilstanden, kjent som ødem, resulterer i vann bygning i kroppen som nyrene, ute av stand til å utvise væsker, føre ankler, ben og ansikt å svelle. Sko som normalt fit blitt vanskelig å få på og hevelser rundt øynene oppstår.

Tretthet / Anemi

Når nyrene svekkes, er oksygen bevegelse bremset, forårsaker hjerne og muskler til dekk. Denne tilstand er kjent som anemi, resulterer i svimmelhet og en mangel på konsentrasjon. Kortpustethet, forårsaket av en væske buildup i lungene, sammen med frysninger og en følelse av konstant kald, utvikle.

Metallic Breath

En metallisk smak i munnen, med pust som lukter ammoniakk, er et symptom som kalles uremia. Økte giftstoffer forårsake tap av appetitt og selv påvirke smaken av mat. Noen mennesker mister interessen i å spise noen form for kjøtt produkt.

Flere Symptomer

Tørr hud, utslett og tunge kløe er tegn på overdreven avfall i blodet. Noen opplever en følelse av kløe dypt inn i beinet. Forhøyede nivåer av giftstoffer forårsake kvalme og oppkast. Økte smerter i bena eller ryggen kan være knyttet til polycystisk nyresykdom.