Digidexo.com

Homeopatiske Cure for Ringorm hos barn

Ringorm er en svært smittsom soppinfeksjon som ofte påvirker barn. Det kan påvirke omtrent hvor som helst på kroppen, men er ofte funnet i hodebunnen, føtter og negler. Ringorm kan overføres ved direkte kontakt med den infiserte barn, eller ved indirekte overføring ved kontakt med en infisert objekt. Det er flere homøopatisk middel som kan brukes for å behandle infeksjonen effektivt og sikkert i barn.

Aktuelt urte rettsmidler

Det finnes en håndfull av urter kjent for å være effektiv for sikker behandling av ringorm hos barn. De fleste av disse kan påføres topisk, enten i form av pasta eller et omslag.

Den vanligste aktuell urte behandling er gurkemeie pulver. Bland den med litt vann for å danne en lime og bruke den direkte til det infiserte området. La det tørke og deretter vaske det av. Du vil merke at huden blir ganske tørr og stram følelse; dette er fordi gurkemeie pulver vil tørke ut huden din, frata soppen av sin fuktighet. For en bonus effekt, kan du også lage en pasta av gurkemeie og honning, så ta dette internt.

Papaya er også utmerket for behandling av ringorm infeksjoner. Bare klippe ut en fersk skive papaya og gni kjøttet side mot infeksjonen. Papaya inneholder enzymer som vil myke opp og helbrede huden. Du kan blande dette med gurkemeie behandling som en oppfølging for å hindre overflødig tørrhet.

Hvis du har ingen av disse ingrediensene som er tilgjengelige, er det et par av vanlige urter som du kan prøve. Sennepsfrø kan males til et pulver, og deretter blandet med honning og påføres direkte på infeksjonen. Hellig basilikum, den vanligste typen av basilikum, kan forslått og omgjort til et omslag deretter direkte brukes til infeksjonen også. Knuse dem godt, så det er juice du leter etter. På samme måte kan du trekke ut saften og vaske det infiserte området hvis du føler grøtomslag er utilstrekkelig.

Homeopatiske Non-gress aktuelle behandlinger

Apple cider eddik er kjent for å hjelpe drepe soppinfeksjoner, og du kan bruke den til infeksjonen ved hjelp av en fuktet bomullsdott. Du må holde den på det infiserte området over natten, så sørg for å bandasjere det godt å holde det på plass.

En annen populær middel er en lett mudpack, som kan påføres to ganger daglig i en halv time hver. Dette vil gi kjøling smertelindring og holde området tørt, noe som gjør miljøet fiendtlige til soppvekst.

Administrere ditt barns kosthold

Ringorms hos barn er ofte et resultat av en omega fettsyre mangel. Fettsyrer i huden bidrar til å forebygge mot mikrobielle infeksjoner som bakterier og sopp ved å styrke hudens beskyttende evner. Når de mangler, vil ikke huden fungerer som optimalt, og en person blir utsatt for infeksjoner. Fettsyrene finnes i mengder i fisk, mørke grønne grønnsaker, og lin.

Administrere ditt barns kosthold er spesielt viktig hvis han eller hun er utsatt for kroniske ringorm infeksjoner. Mens de fleste vil trolig oppleve en slik infeksjon i sitt liv, gjentakende ringorm er et tegn på at barnets kropp er sannsynlig mangler fettsyrer. Vi presenterer en fettsyre supplement til ditt barns kosthold vil ikke bare hjelpe behandle ringormer, men også beskytte i fremtiden.

Mens berørt med en ringorm, er det en god idé å holde barnet unna koffein, sukker, hvitt mel produkter, og matvarer med en overdreven mengde kjemiske smakstilsetninger eller søtningsmidler. Velger i stedet for grønnsaker, nøtter, frø og hele korn. Sørg for at han får masse frisk luft og drikke mye vann. Juice som gulrot og spinat er utmerket for å hjelpe til å behandle ringorm infeksjoner. Du kan ha barnet drikke det, eller bruke en lik blanding av disse to juice topically på infeksjonen.

Hvis du klarer det, kan du også sette barnet ditt på en diett bestående av hovedsakelig frisk frukt og melk. Velg frukt som epler, papaya, ananas, granatepler, appelsiner og grapefrukt å bli spist med jevne timers mellomrom i fem timer. Etter en dag på dette, innføre dampede grønnsaker og hele hvetetortillas. Melk eller ostemasse kan legges på dag tre.