Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Gas Relief i babyer

Hjem rettsmidler for Gas Relief i babyer


Babyer lider av gass, akkurat som alle andre gjør. Dessverre er de ikke kan uttrykke hva slags smerte de opplever; alt de kan gjøre er å gråte. Babyer ofte lider gass smerter mellom 6 og 8 ukers alder, og det vanligvis avtar rundt 3 til 4 måneders alder, ifølge Pollywog Baby. Hjem rettsmidler for spedbarn gass kan være så enkelt som raping til rett tid, eller så komplisert som å mate dem riktig mat.

Diet Change

Matvarer kan føre til at gass, for voksne og babyer. Hvis barnet er fortsatt på formelen, prøve å endre formelen i flere uker. Dette forsøk må gjøres ved hjelp av forskjellige formler inntil en formel er funnet at ikke forårsaker babyen gass smerte. Hold styr på hva de spiser og hvor de har dårlige reaksjoner på. Når spedbarn har gått over til babymat, kan ting som løk, hvitløk og kål i sine matvarer forårsake gass.

Saktere Feeding

Tregere fôring kan bidra til å holde overflødig luft fra å komme inn i barnets mage. Amerikansk baby antyder at ammende mødre som har babyer lider av for mye gass tar deg tid til å la sin spray melk tregere under fôring ved å gi barnet en pause. Ved mating med flaske sørge brystvorten er fortsatt full av melk, noe som vil hjelpe barnet får mindre luft; og sørge for at de drikker det sakte. Ikke vent til babyen er virkelig sulten, noe som gjør dem spise / drikke fortere og ta inn mer luft.

Rap

Ikke stopp i midten av måltider for å rape den baby.Wait til fôring er gjort. Stoppe vil bare forverre baby og kan forårsake overflødig svelger luft. Når raping ikke fungerer, snu barnet på ryggen og forsiktig gni sin buk i en sirkelbevegelse. Amerikansk baby tyder på at du gjør dette magen massasje med urviseren vil hjelpe barnet fjerne innestengt gass.

Warm Up The Tummy

Å gi barnet et varmt bad kan hjelpe bli kvitt overflødig gass. Den gjør dette ved å hjelpe dem slappe av. Svøping barnet i varme tepper kan også ha denne effekten. Dette er en skånsom måte å hjelpe barn med gass bygge opp.

Herbal Hjem Utbedring

Gi barnet en tonic av anis vann, som er en naturlig gass reliever ifølge nettstedet Breastfeeding problemer. Kok en 1/2 ts. av anis frø i 500 ml vann i fem minutter, og deretter la den avkjøles. Nettstedet antyder da at barnet gis 2 til 3 dråper hvis de er under seks måneder gammel og en halv dropper for opptil et år gammel. Denne blandingen kan gis til barnet hver tredje time og kan lagres i kjøleskap i inntil 3 dager.