Digidexo.com

Slik Cure Beard Dandruff

Enhver form for flass er pinlig, men flass i skjegget er ekstremt irriterende. Huden blir stadig Shedding og noen avskalling av hodebunnen og huden er normal. Imidlertid er problemet med flass at hudceller slough av i større antall, lage flak som blir fanget i håret sjakter og faller på klærne. Det kan også være kløe assosiert med flass. Denne vanskelige problemet er ikke livstruende, men er en forferdelig sosiale syk at mange menn lider av. Over the counter shampoos behandler hodebunnen flass og vil også ta seg av flass i skjegget. Dessverre er det ingen kjent kur for skjegg flass.

Bruksanvisning

gjenkjenne symptomene. Flass er overdreven skalering og flassing av huden. Når du er i skjegget, finner du hvite flak i hår, klær og sengetøy. Kløe kan også være forbundet med skjegget flass.

Kjøp flass shampoo. Mange ganger menn med skjegg flass vil også oppleve flass på sine scalps og i sine øyenbrynene. Å velge riktig sjampo for å behandle flass er viktig. Det er mange forskjellige flass-sjampoer er på markedet. Vær sikker på at du velger en som inneholder tjære, kull, salisylsyre, svovel, selen sulfid, eller sinkpyrition. Se på ingredienslisten og hvis sjampo hevder å behandle flass, men inkluderer ikke en av disse ingrediensene, ikke kjøpe det.

Bruk sjampo. Når du dusjer, bruker flass shampoo på skjegget. Mange flass sjampo anbefaler at brukerne lar sjampo i håret for en viss tid. Fukt skjegget, påfør flass shampoo og la det bli i håret som anbefalt.

Skyll. Nå som du har fullført sjampo prosessen, skyll den ut. Noen ganger er forverret fordi flass shampo ikke er grundig skylt ut av håret. Pass på å bruke flere programmer med vann på skjegget.

Tørk skjegget grundig etter dusjing.

6. Reduser stress. Flass er knyttet til stress, så sørg for å få nok søvn, drikke minst åtte glass vann daglig, har en regelmessig mosjon rutine og spise et sunt kosthold som inneholder grønnsaker, frukt og fiber. Unngå situasjoner som er urimelig belastende.

Bytt sjampo. Prøv forskjellige flass sjampo. Ved behandling av flass, i skjegget eller hodebunnen, anbefales det at flass shampoo bare brukes to til tre ganger per uke. Etter at du er ferdig med en flaske av en flass shampoo, kjøpe et annet produkt neste gang. Denne veksel av flass sjampo vil holde flak i sjakk.

Tips og advarsler

  • Hvis du prøver ulike flass sjampo og fortsatt ha ukontrollerbare skjegget flass, kan du se en hudlege. Han kan foreskrive medisinert sjampo som vil ta seg av problemet.
  • Hvis du opplever sår som oser eller renne puss, feber, håravfall og hevelse og rødhet til skjeggområdet, se en lege umiddelbart.