Digidexo.com

Om kraftig blødning under Menopause

Det er viktig å huske på å skille mellom peri-menopause, måneder eller år som leder opp til den endelige opphør av menstruasjonen, som kalles overgangsalderen og som oppstår når en kvinne ikke har hatt en periode på 365 dager. Under peri-menopause, kan dine hormoner bli ubalansert, noe som kan føre til alle slags symptomer, inkludert ubesvarte menstrual perioder, lette perioder og tunge seg. Dette er ganske typisk, selv om det kan være lurt å rådføre seg med legen din hvis situasjonen er blitt problematisk for deg. Når du har gått et helt år uten en periode, kan du anser deg selv fullt overgangsalderen. Hvis kraftige blødninger bør skje på dette punktet, garanterer dette et besøk til legen din.

DUB

Hvis du er flom regelmessig, og vet at du er i peri-menopause på grunn av din alder og andre symptomer, kan det oppstå dysfunksjonell livmor blødning (DUB), som skjer med mange kvinner som er i 40-årene eller 50-årene og er fortsatt mensen. Det forekommer også hyppig blant ungdom, ifølge Power-surge.com. DUB er overdreven blødning som ikke er forårsaket av polypper eller fibroids, og heller ikke ved graviditet, kreft, adenomyosis eller endrometriosis. Det er et resultat av av hormonelle ubalanser, som mer enn sannsynlig vil skje hvis du er en peri-menopausale kvinner. Kroppen din prøver å overgang til overgangsalder og det kan ikke gå som jevnt så langt som dine hormoner er bekymret. Hvis du mangler progesteron, kan dette gjøre at du blør for mye. Hvis du har for mye østrogen, dette også kan føre til kraftig blødning. Hvis disse to hormonene er helt ute av sync med hverandre, kan det føre til blødninger. Men feile på siden av forsiktighet og ta kontakt med legen din. Menstruasjons flom er ikke normalt. Det kan føre til at du blir blodfattig, for en ting.

Legemidler, medisinske tilstander

Hvis du tar steroider eller psychomacologic midler, kan dette hemme eggstokkfunksjon og forårsake blødningsproblemer. Andre årsaker til kraftige blødninger inkluderer hypothalamus dysfunksjon, hypofysen eller binyrene hyperplasi, blir denne tilstanden forbundet med overdreven hårvekst, eller skjoldbrusk problemer kan føre til kraftig blødning. Kraftige blødninger kan være et tegn på fibroids, endometriose, polypper, kreft eller graviditet. Noen ganger kan en abnormitet i arteriene som forsyner blod til livmoren utvikler og dette kan føre til blødninger. Se din lege og finne ut hva opprinnelsen til blødningen din er. Det kan være alvorlige, og det kan ganske enkelt være et resultat av hormonell ubalanse, som bemerket tidligere.

Insulin Resistant

Hvis du under peri-menopause, har du blitt insulinresistente, betyr dette at du er ekstremt østrogen. Kroppen din er å konvertere progesteron til østrogen, og dette kan føre til postmenopausal blødning, samt føre til vektøkning.

Ufrivillig barnløshet

Undegoing HRT (hormonbehandling) eller ved hjelp av progesteron krem ​​kan også føre til en postmenopausal kvinne å gjenoppta blødning. Noen ganger vev vil bygge opp i en kvinnes livmor, og hvis hun begynner å bruke progestin eller progesteron krem ​​kan dette resultere i blødninger. Denne kremen ber livmoren å utvise rest vev.

Vekttap

Slippe vekt raskt, særlig for en postmenopausal kvinne, kan få henne til å gjenoppta blødning, ifølge Womantowoman.com. Ved hurtig vekttap inntreffer, kommer østrogen, østron i særdeleshet, som ble lagret i fettvev i blodet. Estrone er avhengig av fett for næring. Dersom fettet forsvinner, kan en endring i forholdet mellom østrogen og progesteron resultater og blødning forekommer.