Digidexo.com

Hvordan kontrollere astma utløser

Å ha astma kan få deg til å føle at livet ditt er ute av kontroll. Hvis du har astma, og tilbringer mesteparten av tiden innendørs, er sjansene du er stadig utsatt for innendørs allergener og mikroorganismer som spiller en viktig rolle i å utløse astmaanfall. Heldigvis finnes det trygge måter å redusere sjansene for å få et astmaanfall.

Bruksanvisning

•  Spis rikelig med hvitløk. Dette grønnsak inneholder virkestoffet allicin, en inflammatorisk sammensatte, og vitamin C, noe som begrenser og regulerer astma triggere som støvmidd og pollen i tillegg til å beskytte mot virusinfeksjoner.

Bruk en luftrenser. Denne enheten bruker en fin antibakteriell fiber luftfilter som eliminerer luftbårne partikler og mikroorganismer som kan utløse et astmaanfall. Du kan finne rimelige luftrensere på din lokale Lowe er Oppussing butikken (se Ressurser).

Rengjør huset ditt, eller har noen gjøre det for deg. Rengjøring huset ditt vil eliminere støv som har samlet seg i dine omgivelser. Bruk en fuktig klut til å tørke gulv i stedet for feiing. Alltid bære en maske ved feiing, støvsuging eller mopping.

Vask klær, sengetøy og gardiner i varmt vann. Det varme vannet vil eliminere støvmidd og bakterier, og dermed redusere sjansene for et astmaanfall.

Bruk naturlige husholdningsvaskemidler, framfor kjemiske rengjøringsmidler. De sterke giftige aromaer av disse kjemikaliene kan utløse et astmaanfall. I stedet kjøpe antibakterielle vaskemidler som er laget av naturlige urter og oljer og ikke inneholder sterke kjemikalier som finnes i vanlige rengjøringsmidler.