Digidexo.com

Effektiv Hjem Utbedring å Fjerne Akne Arr

Akne arr er merker igjen på huden etter at akne har tørket. Akne er forårsaket av overaktiv talgkjertler og av hormoner som kalles androgener samt overskudd produksjonen av sebum, som kan føre til tette porer. Dårlig hygiene, arvelighet og overdreven bruk av kosmetikk kan også føre til akne. I stedet for å ty til drastiske tiltak for å redusere akne arr, kan du forsøke å bruke hjemme rettsmidler.

Diett

Kosthold er en viktig faktor når det gjelder behandling av kviser og redusere akne arr. Det er viktig å hindre dannelsen av akne i utgangspunktet, før arrdannelse kan forekomme. Endre kosthold for å inkludere store mengder protein, som kan bidra til å bygge og reparere hudoverflaten. Fersk frukt, grønne grønnsaker og fiber grønnsaker er kritisk viktig å opprettholde sunn hud. Mat som er rik på vitamin A er healing på huden og inkluderer, tomater, gulrøtter, spinat og yams.

Vann

Konsumere rikelig med vann daglig for å gi næring til huden. Vann holder huden hydrert og hjelper skylle ut urenheter fra kroppen. Prøv å drikke åtte 8-oz. glass vann per dag.

Riktig Hygiene

Riktig hygiene er viktig hvis du ønsker å forebygge og helbrede akne. Vask ansiktet med en antibakteriell såpe eller et rengjøringsmiddel som inneholder salisylsyre to ganger om dagen. Salisylsyre er en god exfoliant og bidrar til å fjerne huden fra de døde topplaget, redusere arrdannelse.

Hjem Rettsmidler

Påfør lime juice direkte til acne arr å klare det opp og visne bort. Fukt en bomullsdott med limesaft og massere forsiktig over ansiktet ditt en gang om dagen. Den sitronsyre i lime juice bidrar til å fjerne døde hudceller, mens fremme veksten av nye hudceller.

Lag en maske av tomatskiver og legge på ansiktet ditt en gang om dagen. Tomater har mye vitamin A, noe som bidrar til å begrense produksjonen av sebum som fører til akne. La tomatskivene på i 15 minutter om gangen, og skyll med kaldt vann. Gjør dette en gang om dagen.

Gni noen isbiter over hele ansiktet ditt i 10 til 15 minutter per dag. Dette vil bidra til å stramme porene og redusere forekomsten av akne arr.

Puré 1/4 kopp ananas og massere blandingen over acne arr. C-vitamin i ananas har en mild eksfolierende effekt, etterlater huden lysere og med mindre merk arrdannelse.

Hvis de ovennevnte hjem rettsmidler ikke gir de resultatene du ønsker, ta kontakt med en hudlege for mer konvensjonelle behandlingsalternativer.