Digidexo.com

Hydro Floss Pocket Pal Jet tips

Hydro Floss Pocket Pal Jet tips


Pocket Pal Jet tips er små vanning rør laget for bruk sammen med Hydro Floss Oral Irrigator, som er et hjem dental vanning systemet. Tann vanning er bruk av vann ved høyt trykk for å rengjøre tennene og tannkjøttet. Jet tips er flyttbare tips som festes til Hydro Floss vanning system for å gi strømmen av vann.

Bruksanvisning

For å bruke Pocket Pal Jet Tips, åpner spissen og klikk den på plass på håndtaket. Plasser trykkinnstillingen på hovedenheten til "4" og fyll reservoaret med vann. Slå på enheten og re-justere trykket om nødvendig før det er på et behagelig nivå. Peke strømmen av vann inn i tyggegummi-regionen og over tennene for å rengjøre.

Antibakteriell behandling

For å forbedre den samlede effekten av Hydro Floss behandling, legger et antibakterielt middel, slik som antiseptisk munnvann, til rengjøringsmiddel. Tilsetning av et antibakterielt middel vil ytterligere bidra til å beskytte tannkjøttet mot periodontal sykdom, slik som gingivitt.

Tilleggsinformasjon

Hydro Floss Company anbefaler at enkeltpersoner avhende brukt Jet Tips og erstatte med en ny spiss hver 90. dag. Jet Tips er tilgjengelig i pakker på fire fargekodede tips slik at enkeltpersoner i en familie eller hjemme som deler en vanning maskinen kan identifisere sine personlige Jet Tips. Jet Tips er tilgjengelig på noen drugstores og online.