Digidexo.com

Hvordan forberede Gurkemeie Milk

Et krydder godt kjent i India for sin lyse gul farge, gurkemeie også har funnet sin vei inn i alternativ medisin. Selv om du ikke trenger å forholde seg til ayurvediske behandlinger eller omfavne komplementær medisin for å nyte gurkemeie melk, husk at for 4000 år folk har lagt gurkemeie til melk og te for å lindre betennelser, lettelser smerte og hjelpe fordøyelsen. Vitenskapelige studier, hovedsakelig utført i reagensglass eller på dyr, ikke gir entydige svar som til fordelene gurkemeie har for mennesker, men når det tas i typiske mengder sett i mat, eller denne melken, vil krydderet ikke skade deg. Kombiner den vestlige oppfatningen av en varm kopp melk før sengetid med beroligende egenskaper av gurkemeie for å skape denne beroligende sengetid drikke.

Bruksanvisning

•  Bland melk, gurkemeie pulver og honning i en kjele over middels varme.

Varm melken til den så vidt begynner å koke, visping å røre ingrediensene. Se etter overflaten av melken til å begynne å rumling og små bobler å stige og bryter på overflaten.

Ta gryten av varmen og overføre innholdet til et stort krus.

Dryss en dash av kanel over overflaten eller plassere en kanelstang inn i krus for servering.

Tips og advarsler

  • Se etter gurkemeie pulver på matlaging og krydder midtgangen på din lokale matbutikk.
  • Plasser en knust kardemomme pod i melken når du legger til gurkemeie med en dash av pepper og en snev av fersk ingefær som et alternativ til å legge kanel på slutten.
  • Unngå å ta gurkemeie melk i store mengder i en lang tidsperiode for å forhindre magesyke. Stick med en kopp melk daglig.