Digidexo.com

Hvordan bruke To tannhelsepersonell planer

Hvordan bruke To tannhelsepersonell planer


Høye avgifter for tannhelsetjenester har ført til behovet for dental forsikring planer. Dental planer betale en stor del av regningen for tannlege besøk og prosedyrer, slik at du kan betale mindre del av regningen. Noen individer har dekning under to dental planer - gjennom sin egen og ektefellens arbeidsgiver - noe som resulterer i enda større besparelser. Ved hjelp av to dental planer tar litt planlegging for å få maksimal effekt. Du bør kjenne dine dental planer innsiden og ut for å finne ut hvilken operatør er din primære selskapet og som en er sekundær.

Bruksanvisning

•  Bestem din primære og sekundære plan. Ditt primære plan viser deg som enrolleen, mens den sekundære plan viser deg som en avhengig. Barnas dekning er basert på foreldrenes fødselsdato, med den eldste av foreldrene bærer den primære forsikring på barnet.

Fyll ut alle krav former helt. Liste din annen forsikring plan i ytterligere dekning delen av kravet ditt. Dette bidrar til å finne ut hvilket firma som er ansvarlig for hvilken tjeneste som beskrevet i fordelene delen.

Send inn din tannlege krav til primærbærer først. Når kravet er akseptert og betalt, sender kravet til den sekundære forsikring med betalingsinformasjonen fra din primære selskap. Sørg for at den sekundære forsikring vil gi rom for ytterligere betalinger på tannlegetime, som noen vil ikke hvis den primære transportøren har betalt mer enn den sekundære bære maksimale dollar grensen for prosedyren.

betale eventuelle utestående beløp som ikke dekkes av forsikringen. De fleste tannleger vil tilby en betalingsplan for pasienter på et stramt budsjett.