Digidexo.com

Farene av lettbrus

Farene av lettbrus


Brus er generelt billigere enn flaskevann, som kan være grunnen til at de er de mest konsumerte drikken i Amerika. Imidlertid har onder brus og dets tomme sukker kalorier vært spioneringen i mange år. Dette fikk mange til å bytte til de lavere-sukker "diett" varianter. Dessverre bærer diett brus mange av de samme risikoene som vanlig brus, pluss det nye problemet med kunstige søtningsmidler.

Tannråte

Fosforsyre er det som gir brus sin bite. Dessverre er fosforsyre det samme stoffet som brukes av tannleger når de ønsker å gjøre kosmetiske bonding til tennene fordi den spiser emalje. Hver gang du drikker en brus - diett eller ikke - drikker du et stoff som svekker emaljen på tennene som forårsaker gulfarging / bruning og følsomhet.

GI Distress

GI nød, kort for gastrointestinale plager, er den tekniske betegnelsen på magesmerter. Ikke bare fosforsyre arbeidet på tennene, det fungerer også (sammen med de andre tilsetningsstoffer i brus) på magen, kaste av pH-balansen i magen syre og tarmsaft. Dette kan føre til mage din over eller under produsere syre på egen hånd, og i noen alvorlige tilfeller, erosjon av magen fôr. Når du slå et hull gjennom magen fôr, får du en sår.

Nervous System Disorder

Mens vitenskapen er sketchy og ofte debattert, det kan ikke være helt utelukkes at Aspartam er en tvilsom substans. Det og andre kjemisk-laget søtstoffer er lagt til diett brus i stedet for høy fruktose mais sirup. Som de har ingen kalorier på egen hånd, sin tillegg bidrar til å bekjempe den tomme kaloriinnholdet i vanlig brus. Dessverre, off er handel visstnok verre enn vaksinen. Aspartam og andre kunstige søtningsmidler er blitt sagt å forårsake problemer i nervesystemet for over lang tids bruk.

Avhengighet

Det bærer gjenta at konsekvent forbruk av brus generelt fører til en fysisk og psykisk sug. Som kaffe, mange folk begynner å kreve brus. Mens sikkert ikke så potent som en ulovlig street narkotika, er dette fortsatt en avhengighet som kan påvirke din kropp og din dømmekraft.