Digidexo.com

Hvordan å lage min egen Virtual Vekttap Model

Å ha en virtuell vekttap modellen er en fin måte å spore vekttap fremgang. Det kan også være et fantastisk verktøy å bruke til å visualisere hvordan du vil se hvis du har mistet vekt. My Virtual Model er et nettbasert program som tillater brukeren å tilpasse sin egen personlige modell. Modellen kan være bruk for vekttap formål, for å prøve på forskjellige typer klær eller begge deler. Ved å skrive inn din vekt, høyde og selv bilde, kan du lage et vekttap modell svært lik deg.

Hvordan å lage min egen Virtual Vekttap Model

•  Besøk MyVirtualModel.com og velg "Get Started Tab" ligger på startskjermen. Navn din modell, og skriv inn din høyde, vekt, formen på kroppen din og frisyre i de aktuelle feltene.

Velg "Face" fanen som ligger på bunnen kolonne for å laste opp et personlig bilde på modellen. Bildet må være en JPG eller PNG-fil ikke mer enn 4MB. Når bildet er lastet opp, velger du "Opprett Bruker-ID" fanen som ligger på samme kolonne for å lagre profilen din. Skriv inn din e-postadresse, unike brukernavn og passord for å redde din virtuelle modell.

Spor vekten din ved å logge deg virtuell modell konto med ditt brukernavn og passord og justere vekten av modellen ved å gå til "My Model"-fanen som ligger på din bruker hjemmesiden. Du har lov til å lagre opptil fire modeller. Når du har justert vekten til den riktige verdien, klikk på "Lagre endringer" knappen på bunnen av siden for å lagre modellen til kontoen din.