Digidexo.com

Hvordan å nøytralisere Oxylates i Diet

Oxalates er en ester av oksalsyre finnes i mange vanlige matvarer som for eksempel mørke bladgrønnsaker, brokkoli, kaffe, te, peanøtter og appelsiner. Mens de er ikke skadelig for folk flest, noen ganger leger anbefaler at pasienter som har vulvodynia eller problemer med kalsium-oksalat nyrestein følge en lav oksalat diett for å lindre symptomene på deres lidelser. Nøytraliser oksalater i dietten for det meste tar man bort kilder oksalat, og i tilfelle av vulvodynia, idet kalsiumtilskudd.

Hvordan å nøytralisere Oxylates i Diet

Gjør en avtale for å møte med legen din minst en uke i forveien. Du vil trenge tid til å ta opp dine matvaner før timen din.

Spill inn alt du spiser i minst en uke før møtet med legen din. Husk å ikke utelate noe snacks eller ting du nyte hele dagen.

Skriv ut en liste over høyt oksalat matvarer fra Internett og fremheve noen matvarer i din matdagbok som vises på listen.

Ta med matdagbok og listen over høyt oksalat mat til legens kontor når du går til timen.

Diskuter mat logg med legen din og finne ut hvilke høyere oksalat mat bør helt eliminert fra ditt vanlige kosthold. Hvis du har vulvodynia, spør legen din om kalsiumtilskudd. Din spesielle tilstand, stadium av sykdommen og kroppen din type kan bestemme dosering og type kalsium du tar. Kalsium piller hjelpe nøytralisere oksalat i dietten ved å binde seg med oksalat. Bindingen av disse to agenter kan skape kalsium oksalat nyrestein i de utsatt for dem, slik at de fleste leger ikke vil foreskrive denne kombinasjonen til nyrestein pasienter.

Følg legens kosthold og kosttilskudd anbefalinger, og planlegge en gjentakelse besøk etter at du har fulgt din diett for en stund. Legen kan utføre laboratoriearbeid og en undersøkelse for å fastslå effektiviteten av den nye kosten.