Digidexo.com

Tegn og symptomer på TMJ & Eagles syndrom

TMJ og Eagle syndrom innebærer smerte eller ubehag i eller rundt munnen regionen. Selv om symptomene oppstår fra ulike kilder, har mange mennesker opplever Eagle syndrom blitt feildiagnostisert som å ha TMJ, og vice versa.

Identifikasjon

Det vanligste symptomet knyttet til TMJ inkluderer smerter i kjeven, spesielt når du tygger, mens Eagle syndrom har ubehag i halsen. Begge forhold kan føre til smerter rundt øret.

Effekter

TMJ symptomer oppstår når kjeveledd, som ligger i kjeven, blir skadet eller beveger seg ut av stilling. Eagle syndrom skjer når styloid prosessen, et bein som går fra skallen til svelg og tunge, blir strukket.

Advarsel

Begge forhold kan føre til slike alvorlige komplikasjoner som alvorlige ansikts smerter. I tilfelle av kjeveleddet, kan det utvikle seg til og med inn i deformasjon av ansikts bein.

Funksjoner

Andre symptomer relatert til TMJ inkludere slike klare tegn som kjeveklikke og en ujevn bite. Eagle syndrom lider har blodskutte øyne og forandringer i stemmen.

Forebygging / løsning

Alt fra anti-inflammatoriske legemidler, til å bite vakter, til kirurgi kan brukes til å hjelpe slaget TMJ. Kirurgi er fortsatt det mest levedyktige alternativet for behandling av symptomer på Eagle syndrom.