Digidexo.com

Hva er abort symptomer?

En spontanabort, eller spontan abort, oppstår når en kvinnes kropp trer ut av en graviditet. Dette skjer vanligvis i løpet av de første 20 ukene av svangerskapet. Selv om det er en rekke grunner til at kroppen vil abortere et foster, symptomene på spontanabort er de samme for de fleste kvinner. De fleste kvinner opplever kraftige blødninger, kramper og smerter i magen. En spontanabort resulterer også i forbifarten blodpropp og fostervevet, effektivt slutt på svangerskapet.

Kramper

Sterk kramper i magen eller bekkenet kan være et tidlig symptom på abort. Mens kjedelig kramper kan være normalt, bør kramper som forårsaker tung pust undersøkes.

Blødning

Selv om intermitterende spotting er vanlig i første trimester, kan kraftig blødning indikerer abort. Hvis blødningen skinn gjennom en pute løpet av noen få timer, er nødvendig for legehjelp.

Smerte

Sharp magesmerter er en indikator for spontanabort. Murrende smerte kan også bli følt i bekkenet, korsryggen eller magen.

Propper

En alvorlig abort symptom passerer små blodpropper og vev fra skjeden. Hvis vevet er grå, er det sannsynlig føtalt vev.

Opphør av Movement

Hvis mor var i stand til å føle fosteret farten og spark, deretter et vanlig symptom for spontanabort er ikke lenger føler noen bevegelse i livmoren.