Digidexo.com

Rib subluksasjon Treatment

Rib subluksasjon Treatment


Rib subluxation er en tilstand der en rib er av justering. Den resulterende smerte kan være så snille som mild smerte når du tar et dypt pust eller så alvorlig som smerter rundt hjertet og pustevansker. Derfor kan rib subluxations ofte gå uten diagnose - eller rettere sagt, de er feilaktig diagnostisert som mye mer kritisk problemer. Heldigvis, når en rib subluksering korrekt identifisert, er behandlingen enkel og relativt rask.

Hvordan det skjer

Rib subluxation kan være forårsaket av noe som strekker ribben eller legger press på brystbenet. Mange aktiviteter kan gjøre dette - noen kiropraktorer sier det kan være noe så uskyldig som en sterk nys.

Ribs har fleksibilitet fra leddene der de festes til brystbenet, eller brystbenet. Mellom ribbene og sternum er fleksibel brusk og en felles, noe som kan tillate en viss bevegelse. Hvis rib trekk og ikke bøye tilbake på plass, er det fast rib kjent som en rib subluxation.

Kiropraktor Behandlinger

Kiropraktorer adresse rib subluxation. I det enkle og ukompliserte tilfeller vil en kiropraktor har pasienten ligge vendt ned og vil gi en rask, strategisk thrust til baksiden - som vanligvis skyver rib tilbake på plass.

I tilfeller der smerten er akutt nær sternum - saker som ofte føles som hjerte smerte - kiropraktor vil ta en litt annen tilnærming. Vanligvis vil hun kjøre hendene opp og ned lengden på ribben, legge press i små mengder som hennes hender reise. Denne behandlingen går rett opp til brystbenet. Behandlingen blir vanligvis gjennomført med samme type utsatt tilbake skyvekraft som beskrevet ovenfor.

Yoga

Noen pasienter med rib subluxation kan slå til stretching og bevegelser av yoga for lettelse. Det er en god idé å la en yoga instruktør vet om en rib subluxation før du starter en klasse. Men ofte de naturlige positurer og strekninger av yoga kan overtale en rib tilbake på plass.

En spesiell behandling er å legge yoga blokker i et kryss-lignende mønster med blokker eller supplerer under ryggen rett nedenfor sternum, og under hver skulder. Kroppen deretter kurver med brystbenet pekte opp og hodet og skuldrene blir dratt ned av tyngdekraften. Dette er egentlig en støttet backbend. Etter 10 til 30 minutter, kan denne posisjonen ofte presse en rib tilbake på plass ved hjelp av en metode ligner på kiropraktor, men mildere og tregere.