Digidexo.com

Hvordan Ease Hallux valgus smerte

Hvordan Ease Hallux valgus smerte


En Hallux valgus er en bump som dukker opp på siden av stortåen. Dette skjer når stortåen begynner å helle mot de andre tærne. Bunions kan være smertefullt, men det er flere hjem rettsmidler for å lindre smerten.

Isposer og varmere

Ved hjelp av kjøleelementer og varmeputer kan avlaste noen av betennelse forårsaket av Hallux valgus. Varmeputer kan øke flyten av blod til fots. Isposer skal ikke brukes dersom den enkelte har noen sirkulasjonsproblemer i hans eller hennes føtter, eller om de er en diabetiker.

Smertestillende medikamenter

Ta aspirin eller andre smertestillende medisiner kan midlertidig lette noe av Hallux valgus smerte. Disse kan være reseptbelagte eller over-the-counter narkotika. Husk alltid å følge instruksjonene som anvist.

Warm Water soaks

For midlertidig lindring, kan soaking føttene i varmt vann i ca 10 minutter være nyttig. Legge Epsom salter kan beroligende også.

Bruk komfortable sko

Iført godt utstyrt sko kan også bidra til å avlaste noen Hallux valgus smerte. Det er best å bruke myke sko, for eksempel skinn eller semsket sko, fordi de er bøyelig og kan romme formen på Hallux valgus.

Kirurgi

For langvarig lindring, kan Hallux valgus fjerning kirurgi være et alternativ. Hallux valgus kirurgi tar normalt ca 30 minutter å fullføre. I ca to til tre dager, bør pasienten være i stand til å gå på at foten igjen.