Digidexo.com

Lav Kolesterol kosthold for barn

Lav Kolesterol kosthold for barn


Tar kontroll over ditt barns kosthold kan være vanskelig; Tross alt, du bare ikke kan være sammen med henne 24 timer i døgnet. Men ved å kjøpe lavt kolesterol matvarer i butikken og gjøre lunsjer og middager hjemme, kan du legge grunnlaget for et sunt kosthold. Barnelege vil takke deg for å ta en egeninteresse i ditt barns helse, vil læreren sette ditt barns evne til å fokusere og utmerke seg i skolen, og til slutt barnet ditt vil takke deg for å skape en sunn rutine som kan bære inn sitt voksne liv.

Finger Foods

Til tross for at de ikke har jobb, barna alltid synes å være i et rush. De fleste snacks er spist står opp, og de foretrekker måltidene å være kort og konsis. Sunn fingermat som kan hjelpe i å senke kolesterolet inkluderer kutte frukt og grønnsaker, ristede gresskarfrø og solsikkefrø, ristede peanøtter i skallet, og riskaker.

Frokost Foods

TV-programmer for barn har ofte reklamer reklamefrokostblandinger som har mye sukker og høy fruktose mais sirup. Hva barna virkelig trenger å bidra til å bekjempe høyt kolesterol er hele korn korn som er høy i fiber. Betrakt erstatte sjokolade marshmallow puffs med korn som inneholder minst 3 g protein, 5 g fiber, og mindre enn 5 g sukker per porsjon. Unngå hydrogenerte oljer for enhver pris fordi de kan negere de helsemessige fordelene av hele korn. For mye hydrogenert olje i kostholdet kan føre til at barnets kolesterol nivå for å skyte i været.

Making Pizza, Fries, og Burgers sunnere

Barna bevege seg mot mat som pizza, pommes frites, og hamburgere. I stedet for å kutte disse høy kolesterol matvarer ut av et barns kosthold, gjøre dem hjemme, slik at du kan kontrollere ingrediensene som går inn i måltidet. For eksempel søtpotet frites bakt i ovnen og toppet med en klype havsalt inneholder mye mindre fett enn noe du kan få på en fast food joint. Tyrkia burgere laget med mager bakken kalkun og pyntet med masse friske tomater, salat, løk, og et stykke fettfattig ost er sikker på å være en folkemengde pleaser. Som for pizza, start med en hel hvete skorpe og noen fettfattig ost, deretter legge masse hakkede grønnsaker som paprika, løk, artisjokker og sopp.