Digidexo.com

Eye øvelser for å hjelpe Dry Eye Pain

Leve med tørre øyne kan være vanskelig. Tørre øyne kan være irritert og rødt som kan gjøre å se vanskelig. Øyedråper er en av de vanligste måtene å behandle tørre øyne, men det er også mange øye øvelser som kan hjelpe behandle smerte som kommer fra tørre øyne.

Tvunget Blinker

Den mest naturlige måte å behandle tørre øyne er gjennom rifter. Men ikke tårene ikke alltid kommer umiddelbart når du trenger dem. Tvunget blinking bidrar til å stimulere tårekanalene. Klem øynene igjen så hardt du kan. Hold øynene lukket i minst fem til ti sekunder. Åpne øynene og blunke dem et par ganger. Klem dem stengt for ytterligere fem til 10 sekunder. Gjenta denne øvelsen til tårene begynner å renne. Disse tårer vil hjelpe fukte øynene og fjerne mye av rødhet og irritasjon som følger med tørre øyne. Force blinke så ofte du trenger å behandle tørre øyne raskt.

Eye Rolls

Eye ruller er en annen rask og enkel øvelse som vil stimulere tårekanalene og fukte øynene naturlig og trygt. Start med å stirre mot høyre så langt som du føler deg komfortabel. Kastet øynene sakte opp og til venstre. Hold øynene dine til venstre for så lenge du føler deg komfortabel, eller om fem til ti sekunder, og deretter rulle øynene ned og til høyre. Hold igjen og gjenta. Har ca 10 til 15 reps på denne øvelsen for å få tårekanalene fungerer. Du kan ikke få umiddelbar tåre fall, men det vil styrke musklene rundt tårekanalene.

Eye Push-ups

Begynn øyet push-ups ved å finne et sted hvor du kan stirre på et objekt fra langt unna. Denne øvelsen fungerer best ute i et felt. Stirrer på objektet for så lenge du kan og deretter stirrer på noe mye nærmere deg. En god stirrende tiden bør være rundt 10 til 20 sekunder på en gang. Fokus på disse objektene frem og tilbake i minst fem til ti minutter av gangen. Denne øvelsen vil hjelpe jobbe musklene i øynene, aktivere tårekanalene, og hjelpe behandle symptomene på tørre øyne. Denne øvelsen, hvis det gjøres for mye, kan føre til belastning. Stopp hvis du føler noen belastning i øynene. Belastningen på øynene kan føre til ytterligere smerte og tørrhet.