Digidexo.com

Hvordan Regain Synet Etter Meningitt

Hjernehinnebetennelse er en sykdom som påvirker nevrologisk funksjon av hjernen. Som sådan, kan det forstyrre motoriske ferdigheter, smerte og glede reseptorer, øye funksjon, tale og emosjonelle og fordømmende kapasiteter. Før det slippes ut, og etter å ha blitt utskrevet fra sykehuset, vil legen anbefale behandling fra en rekke spesialister, inkludert men ikke begrenset til en nevrolog, kostholdsekspert, rehabilitering lege (physiatrist), psykolog, og orthopedist. Disse spesialistene vil hjelpe deg å gjenvinne funksjon av hjernen og dermed forbedre synet ditt også.

Hvordan Regain Synet Etter Meningitt

•  Gå til dine terapitimer. Hver spesialist vil gi råd og anbefalinger om hvordan man kan forbedre og gjenvinne visse evner, inkludert syn.

Spis riktig i henhold til kostholdsekspert anbefalinger. Matvarene som de forteller deg å spise vil bidra til å gjenopprette riktig hjernens funksjon, som omfatter evnen til å se. Matvarer vil være rik på vitaminer og mineraler som har vist seg å forbedre synet blant andre fordeler.

Sjekk inn med leger og spesialister regelmessig. Snakk med dem om eventuelle problemer du måtte ha og realistiske tidslinjer for riktig funksjon av kroppen din.

Hint

  • Ikke se din helsepersonell kan føre til ytterligere skade hjernen og fortsatt tap av syn, bevegelse og tanke områder av hjernen.