Digidexo.com

Mat å spise for å få mer muskler

Det finnes flere typer næringsmidler som kan brukes for å få muskler. Mat høyt på protein og omega 3 fettsyrer kan føre til muskelvekst. Disse matvarer må bli fortært på en bestemt måte, slik som å fremme muskelvekst. En vanlig treningsøkt tidsplan må også utfylle denne dietten.

Identifikasjon

Først er det viktig å se etter matvarer som er oppført som å være høy i protein. Alltid ta hensyn til de ernæringsmessige etikettene på matvarene du forbruker. Gram protein er svært viktig å få muskelmasse. Foods høy i omega 3-fettsyrer er sunne alternativer for dieter som ønsker å spise godt. Slike matvarer inneholder mange sjømatprodukter, egg og visse kjøtt.

Typer

Seafood høy i omega 3 fettsyrer er et godt sted å begynne. Reker, sushi og mer kan alle være gunstig for en diett som er ideelt utformet og rettet mot å bygge muskler. Blande egg i ens kosthold generelt er en god idé også. Imidlertid er en av de mest ideelle høy-protein matvarer er kylling. Det er velsmakende og kan tilberedes en rekke forskjellige måter, men grillet kylling er den beste veien å ta, så det er ingen andre tilsetningsstoffer som kan komme i veien som kan motvirke de gunstige ingredienser av kylling.

Betraktninger

Kylling og andre slike matvarer kan være høy i protein, men å spise dem garanterer ikke at du vil få muskel massen. Å gå til en lokal Wendys og bestiller en Crispy Chicken Sandwich vil ikke være tilstrekkelig. Hurtigmat bør unngås for enhver pris, uansett hva slags mat det er. I tillegg, selv om kylling eller lignende mat er ikke en fast food element, det betyr ikke at det er sunt å spise. Unngå typer mat som er høy i unødvendig fett. For eksempel spiser bakt eller grillet kylling, ikke stekt, og unngå unødvendige pålegg.

Misforståelse

Bare spise sunn mat som kan være høy i protein ikke klippe det. Mye innsats må settes inn i den totale prosessen, og det inkluderer å jobbe ut. Arbeide med vekter og gjøre en vanlig kardiovaskulær trening er ikke bare anbefales, men nødvendig. Disiplin er nøkkelen. Working ut ulike kropps grupper annenhver dag i tillegg til en høy-protein diett er en god kombinasjon for å vokse ønsket muskel.

Expert Insight

Å ha en fastsatt plan i tankene for hver dag i uken kan holde en dieter på sporet og på god vei mot å bygge muskler. Det er viktig å spise under visse punkter i dag, for eksempel. Prøv å spise 4-5 ganger om dagen, med hvert lille måltid spredt ut over tre til fire timer. Sørg også for å jobbe i tide til å trene enten hver dag eller annenhver dag, og aldri presse en muskel gruppe for hardt. Jobbe en på den første dagen, og en annen på off dagen. Sørg også for å blande i kardiovaskulær trening, ellers fett vil bare dekke opp alt som muskel som kan komme inn.