Digidexo.com

Hvordan fremme god Liver Helse

Ifølge American Liver Foundation, er leveren velvære en livsstil. Det er nøkkelen til generelt god helse. Dette skyldes i stor grad til funksjonen leveren spiller i kroppen vår. Leveren faktisk fungerer som et internt filter og hjelpemidler våre celler i å få riktig mengde næringsstoffer de trenger for å overleve og trives. Å fremme god leveren helse, er det noen veldig enkle ting du kan gjøre på en daglig basis.

Hvordan fremme god Liver Helse

•  Hold deg til en godt balansert diett som er høy i komplekse karbohydrater, fiber, vitaminer og næringsstoffer, men lite fett, natrium, sukker (raffinert) og kolesterol. Ved å sørge for å få deg nok mat som er rik på fiber, komplekse karbohydrater, vitaminer og næringsstoffer, som brokkoli, kål, belgfrukter, løk, artisjokker og rødbeter - for å nevne noen - du kan bidra til å bevare helsen til leveren din.

Hold deg til magre proteiner. Selv om du ikke trenger å kutte proteiner ut av kostholdet ditt, bør du sørge for å holde dem magert hvis du ønsker å opprettholde god leveren helse. Kaldt vann fisk, som laks og makrell, er virkelig din beste alternativene for et sunt leveren, men du kan spise magert kjøtt som kylling og biff.

Drikk rikelig med vann. Dette er bare en god tommelfingerregel for din generelle helse, men kan gjøre underverker for å fremme god leveren helse. Dette skyldes i stor grad prosessen med avgiftning som skjer i kroppen (inkludert leveren) når du får nok vann i kosten. Shoot for 48-64 gram hver dag.

Begynn å ta kosttilskudd spesielt formulert for leveren. Det finnes i dag en rekke kosttilskudd på markedet som kan fremme god leveren helse. Mange "vanlige" multivitaminer kan gjøre utslaget, men du kan også være lurt å vurdere å bruke alpha liponsyre (et vannløselig antioksidant), Silybum (en urte supplement antas å avgifte og beskytte leveren) eller løvetann ekstrakt (en alternativ medisinsk urt antas å forbedre både for koking og leverfunksjon).

Øvelse daglig. Hvis du er seriøs om å fremme god leveren helse, bør du også få alvorlige om din generelle helse, som de to ofte går hånd i hånd.

Opprettholde en sunn vekt. Ifølge American Liver Foundation, en av måtene som en person kan fremme god leveren helse er å opprettholde en sunn vekt.

Konsulter lege før du starter noen form for diett og treningsprogram. Å snakke med en lege før du starter en diett og treningsprogram kan være gunstig som du kan nå være på et medikament eller annen behandling program som kan kreve en endring enten kosthold eller treningsprogram.

Hint

  • Begrense alkoholforbruket til mindre de to åtte unse glass per dag, ifølge American Liver Foundation.