Digidexo.com

Har Eye Exercise arbeid?

I 1920 en bok med tittelen, "The Cure av Imperfect Sight etter behandling uten briller," var selv utgitt av William Horatio Bates, en øyelege som mente at øyets evne til å fokusere styres av sine eksterne muskler. De viktigste lokalene til sin publikasjon derfor var det godt syn kan opprettholdes gjennom en diett av enkle øyet øvelser og at bruk av briller faktisk er mot sin hensikt. Bates tilbudt en metode - øvelser, der man kan enten opprettholde eller forbedre synet. Til denne dag, er den såkalte Bates System fortsatt praktiseres av mange disipler hans lære.

The Baltimore Prosjekt

Ifølge en rapport publisert av Donald Rehm av International Nærsynthet Prevention Association, en undersøkelse kalt Baltimore Prosjektet ble startet i 1944 av den amerikanske Optometric Association. Sin angivelige hensikt var å fastslå effekten av syn, eller øye trening. Studien konkluderte med at de fleste av traineene hadde en forbedring i synsskarphet; de ble midlertidig bedre i stand til å se på avstand. Studien viste også imidlertid at med hensyn til brytningsfeil - en feil i øyets evne til å fokusere lys på - at det var ingen forbedring. Dermed kunne Bates System ikke realistisk å forbedre ens nærsynthet eller nærsynthet.

Gjeldende medisinske Vis

Moderne øyeleger, er nå sikker på at Dr. Bates var galt i sin tro på at øyets ytre musklene er ansvarlig for evnen til å fokusere. I stedet er denne evnen skyldes siliærmuskel, som ligger på linsen. Videre er det nå erkjent at up-close aktiviteter som lesing, til slutt kan føre til nærsynthet. Mye til irritasjon for dagens øyeleger derimot, er det økende bevis for at pioner lege kan ha hatt rett i sin tro på at vanlige briller er ikke alltid det beste svaret til forverret syn.

Betraktninger

Mens den internasjonale Nærsynthet Prevention Association, en nonprofit pedagogisk organisasjon, er enig med funn som viser årsaken til nærsynthet å være et resultat av en unormal forlengelse av øyet forårsaket av overdreven lesing og andre nære arbeid, har de ikke enig med forskrivning av briller eller kontaktlinser for en person som allerede har blitt nærsynt. Snarere argumentere de en veldig enkel unse for forebygging - bruk av lesebriller - som skal begynne i barndommen og pinhole briller for den allerede nærsynt.

Holistisk tilnærming

For folk som praktiserer kunst av holistisk helse, øye øvelser fortsatt holder stor verdi. Forskjellen er at trening er bare en del av en større helhetlig helse regime for hele kroppen - en endring i livsstil som inkluderer å forbedre ens kosthold og mental holdning, unngå giftstoffer og gjør øye øvelser for å både forbedre sirkulasjonen og dermed fremskynde fjerning av giftstoffer fra øynene, og for å regulere innsnevring og dilatasjon. Når regnet med et åpent sinn, prinsippene bak en helhetlig tilnærming gjør mye fornuftig for mange mennesker som er overbevist av deres effektivitet.

Løsning

Eye øvelser gjør ingen skade, og på bestemte måter, forbedret synet av mange testpersoner under Baltimore Project - i hvert fall midlertidig. Som en del av en helhetlig tilnærming til øyehelse, vises øye trening for å ha mange fordeler. Likevel kan en balanse mellom disse hele kroppen prinsipper og respekt for kompetansen til moderne oftalmologi fremme bedre syn. Det kan også være lurt å bruke lesebriller når du gjør noe arbeid på nært hold, uavhengig av hvor god din visjon kan være i øyeblikket.