Digidexo.com

Hvordan selge Glutenfri Foods

Hvis du er interessert i å starte en helsekost forretninger, bør du vurdere å starte en glutenfri mat virksomhet. Glutenfri mat er etterspurt ikke bare av enkeltpersoner som er gluten intolerant, men også av dem som søker et sunnere kosthold. Det finnes en rekke skritt du må ta for å starte din Internett-bedrift, men når du får din virksomhet utenfor bakken, vil du finne at drift en Internett-bedrift som tilbyr glutenfri mat kan være givende.

Hvordan selge Glutenfri Foods

•  Lag en liste over Glutenfri mat leverandører og kontakte dem for sine kataloger, eller vise sine produkttilbud på sine nettsider. Lag en liste over de produkter som du har tenkt å ha tilgjengelig til forsendelse til kunder etter at de betaler for dem. Forskning så mange glutenfrie matvarer som mulig, slik at du er kunnskapsrik om produktene du har tenkt å tilby, og slik at du kan tilby typer som er mest etterspurt.

Velg et navn for glutenfri mat virksomhet. Ring fylket kontorist kontor for å se om du trenger en virksomhet lisens og hvordan du bør registrere seg. Betale gjeldende lisensavgift. Registrer deg hos skattemyndighetene for en arbeidsgiver identifikasjonsnummer, og søke om en virksomhet bankkonto i en lokal bank.

Lag en business start-up budsjett som viser alle innledende forretningsoppstartskostnader inkludert kostnader til webdesign og din første gluten gratis mat inventar, samt kostnadene for web hosting og den anslåtte kostnaden for PayPal avgifter.

konstatere frakt avgifter for ulike pakker ved å kontakte USA Postal Service og UPS. Invester i en skala, slik at du kan veie pakker. Invester i emballasje for egnede fraktmetoder etter bestemme hvordan du vil sende dine produkter.

Lag en nettside, eller leie en webdesigner hvis du ikke er kunnskapsrik om å skape en trafikk-tegning nettsted der du kan tilby dine glutenfri mat. Etablere en konto med en tjeneste som PayPal ®, slik at kundene kan betale deg for produkter via sikre betalingstjenester.

ansette en forfatter til å skrive produktbeskrivelser til glutenfrie matvarer du selger, hvis du ikke ønsker å skrive webinnhold selv. Legg inn materialet til nettstedet ditt eller har din webmaster legge det ut for deg.

Ta bilder med et digitalt kamera av glutenfrie matvarer du vil selge på nettet. Beskjære bildene, slik at de er en standard størrelse, og laste dem opp til webserveren. Plasser bildene ved siden av produktbeskrivelser, eller har din webmaster gjøre det.

Kontakt innleid forfatter til å skrive relevant web-innhold, inkludert en personvernpolicy, vilkårene og betingelsene for nettstedet bruk, informasjon om hvordan du legger inn en ordre for glutenfri mat du tilbyr, og leveringsinformasjonen. Har forfatteren opprette flere artikler definere og forklare fordelene med glutenfri mat, og ta med attester. Har forfatteren lage glutenfrie oppskrifter for å legge til nettstedet ditt for å gjøre nettstedet ditt inkluderende og informativ.

Start en tilbakekobling kampanje, eller har din webmaster starte en kampanje slik at du kan koble til andre nettsteder og nettsteder kan lenke til deg. Dette øker din troverdighet på nettet og det forbedrer din søkemotor rangering når du sender inn ditt nettsted til søkemotorer.

Send inn ditt nettsted til store søkemotorer som Yahoo®, Google®, MSN®, og AOL®, og liste det i lokale kataloger og kataloger med en konsentrasjon på glutenfri mat. Annonsere din virksomhet på nettet gjennom e-postkampanjer, kuponger, ezines og nyhetsbrev.

Spor innkommende ordrer og innbetalinger samt eventuelle utgifter i en regnskapsmessig program som Quickbooks eller Quicken. Rapportere informasjon til revisor for skatteformål.

Hint

  • Hvis du er en eneeier, trenger du ikke å få virksomheten forsikring eller arbeiderens kompensasjon forsikring. Hvis du har ansatte, vil du kreve sistnevnte. Du kan finne virksomheten forsikring er ønskelig, men ikke nødvendig, hvis du gjør bruk av en rekke datamaskiner, har et hjemmekontor eller opprettholde en betydelig inventar; det vil beskytte din eiendom i tilfelle en katastrofe.
  • Spore alle dine transaksjoner og vedlikeholde kvitteringer for alle utgifter. Hvis du noen gang revidert, vil du trenger informasjon for å bevise dine fradrag, inntekter og utgifter til skattemyndighetene.