Digidexo.com

Hvordan er Jordbær Fraktet?

Høsting Jordbær

Jordbær høstes omtrent en måned etter at de første blomstrer vises på jordbærplanter. Hver plante kan høstes opptil tre ganger i uken i hele høst sesongen. På tidspunktet for innhøsting, skal jordbær være på topp av modenhet. Jordbær er en lett bedervelige frukt, og fra det øyeblikket jordbær er atskilt fra anlegget, er det et lite vindu av tid for dem å bli håndtert og tatt med til butikkene. Umiddelbart etter høsting, må jordbær være på vei til en avkjølende hus for å begynne en avkjølende prosess for å redusere jordbær 'temperaturen til 34 grader F.

Kjøle Houses

Når jordbærene kommer på kjøle huset, plasseres de i en stor, prechilled lageret. Vifter stadig bevege seg kald luft for å redusere temperaturen av de jordbær til 34 grader C. Avhengig av størrelsen av operasjonen, kan det spesielle termometere og maskiner kan brukes for å sikre jevn fordeling av kald luft gjennom pallene av jordbær. Kjøle prosessen varierer avhengig av temperaturen av jordbær når de når kjølehuset. Når temperaturen nå 34 grader F, er jordbær flyttet fra kjøle huset for å holde rom der temperaturen er konstant 33-34 grader F. Jordbær opphold i venterommet før de er klar til å settes inn i nedkjølt lastebiler og tatt til markeder og detaljister.

Nedkjølt lastebiler

Nedkjølt lastebiler er nødvendig å opprettholde en konstant temperatur på 33-34 grader F for jordbær mens underveis til markeder og detaljhandel næringskjeder. Jordbær er plukket og lastet ombord i nedkjølt lastebiler i løpet av 24 timer. Ved lengre reise, karbondioksydgass, avledet fra tørris, brukes for å kontrollere miljøet i løpet av transporten. Karbondioksid reduserer organismer som setter i gang den råtnende prosessen og forlenger levetiden til frukt ved å bremse sin pusterytme. Hvis for mye karbondioksid gass benyttes, kan fruktene 'smaken endret.

Fresh er best

Fordi jordbær er lett bedervelige, varierer deres forbruks liv fra 5 til 7 dager fra det øyeblikket de ble plukket. Når du shopper for jordbær, se etter de som er rød i fargen og har en naturlig glans og grønt, sunt stengler. Oppbevar jordbær i kjøleskapet til den er klar til å bli spist. Brukes innen 2 dager og vaske dem før du spiser. For de ferskeste jordbær, kjøpe direkte fra en lokal dyrker.