Digidexo.com

Hva er Diclofenaco?

Diclofenaco er en øyendråpeløsningen som brukes til behandling av postoperative øye operasjoner og generelle øyesykdommer. Diclofenaco er en oftalmisk utarbeidelse av 0,1% diklofenaknatrium og er en del av den aktuelle ophthalmological gruppen av medisin. Denne medisinen brukes i postoperativ kirurgi for behandling av betennelse i fremre segment i øyet. Diclofenaco behandler også infeksiøs kronisk konjunktivitt og brukes til generell øyebetennelse eller øyesmerter.

Ingredienser

Ikke bare diclofenaco inneholde diklofenaknatrium, men det inneholder også lysin, borsyre, polyoxyethylenated ricinusolje, natriumklorid, natriumborat, benzalkonium-klorid og natrium-edetat. Det er også vann i diclofenaco slik at den kan brukes som en løsning.

Før du bruker Diclofenaco

Før du søker diclofenaco, er det viktig å vite noen viktige opplysninger om denne medisinen. Du bør ikke kjøre eller bruke maskiner mens du bruker dette produktet, og gravide kvinner eller barn yngre enn 3 bør ikke bruke dette produktet.

Bruke Diclofenaco

For å bruke diclofenaco, vippe hodet bakover og trekk nedre øyelokk ned og se opp. Påfør diclofenaco slippe til din konjunktivalsekk, som er mellomrommet mellom øyet og øyelokket. Forsiktig, klem flaske diclofenaco inntil en dråpe faller i øyet. Når dråpe treffer øyet, raskt slå øyet og holde den stengt i et par sekunder. Du vil ønske å vente i ca fem minutter før du bruker den neste slipp. Legen din eller lege vil gi deg riktig antall dråper, avhengig av din medisinske problem.

Bivirkninger

Som de fleste medisiner, gjør diclofenaco har mulige bivirkninger. Du kan føle litt mild til moderat svie i øyet fra øyedråpeoppløsning. Noen pasienter opplever rødhet og følsomhet for lys, og hvis du har noen uønskede bivirkninger, må du kontakte lege umiddelbart.

Lagring

Det er viktig at du oppbevarer diclofenaco i sin originalemballasje, og sørge for at barn ikke kan nå den. Når diclofenaco beholderen er åpen, vil innholdet utløper etter en måned, og det er behov for å bli lagret i vanlige miljøforhold.

Andre bruksområder

Ifølge National Institutes of Health, kan diclofenaco være foreskrevet for andre plager, men du må få tillatelse fra legen din eller legen. Diclofenaco kan anvendes for å lindre smerte og betennelse i kroppen, og behandling av gikt, artritt og tendinitis.