Digidexo.com

Hva er fordelene med Detox dietter?

Lenge før Oprah og andre kjendiser hyllet fordelene med avgiftning, de gamle grekerne og egypterne feiret sin evne til å fremme psykisk og fysisk helse. Avgiftning, i sin enkleste form, er fjerning av miljømessige og kosttilskudd giftstoffer eller de skadelige stoffer som vi enten puster inn eller spiser. En detox diett som mål å kvitte seg med mat-relaterte giftstoffer - som de fant i alkohol, sukker og litt fett - som har vært knyttet til et helt spekter av problemer: utmattelse, fordøyelses plager og depresjon. Flere kulturer har feiret detox diett gjennom århundrene for de helsemessige fordelene som dukker opp fra bare å redusere eller eliminere skadelige matvarer og innføre et toksin-kampene diett rik på fiber, frisk frukt og grønnsaker.

Grunnleggende

Detox-programmer varierer mye. Noen kaller for en privatperson å faste på bare juice i flere dager, om ikke uker, mens andre kan ringe for eliminering av noen tvilsomme matvarer, som kjøtt og hvitt brød. Vanligvis en detox diett siste sju til ti dager, med de første dagene primært reservert for konsum av rå mat og grønnsaker og frukt juice, mens de resterende dagene man følger en tidsplan for næringsstoffer og fiber-rik mat, for eksempel frisk grønnsaker, belgfrukter og helkorn - kutte ut ting som ikke er så bra for deg. Uansett hva planen kan være, konsultere legen din først fordi ikke alle dietter av denne typen er skapt like.

Vekttap

En av de mest behagelige bivirkninger av detox er en mer trim kroppsbygning. Det er på grunn av vekt på sunn mat og fjerning av dårlige påvirkninger i kosten, pluss detox handler om så mye mer enn mat. Mat er ikke den eneste giftige element i ens liv. Tross alt, er stress giftig, samt røyking og forurensning i luften. Detox programmet fokuserer på hele kroppen, oppmuntre en sunn livsstil, så i tillegg trening er et must. Den vekttap er knyttet til ett under detox bruke opp flere kalorier enn hun eller han tar inn.

Redusert Hodepine

En annen hyggelig resultat av detox er en kan oppleve færre eller mindre alvorlige hodepine. Det er fordi de som følger en ansvarlig detox plan har kuttet ut alkohol og koffein, som kan utløse hodepine, delvis på grunn av deres evne til å dehydrere.

Complexion

Detox er typen som å få en god ansiktsbehandling. Ofte opplever glødende, mer glødende og klar hud mens detoxing. Dette kan tilskrives bedre hydrering. Drikker masse vann er en sentral komponent i enhver detox program. Faktisk er det foreslått at de som er på et slikt program starte dagen med en varm glass vann og sitron, som også vil bidra til å hjelpe til med fordøyelsen. De bør fortsette å drikke glass vann i løpet av dagen, i motsetning til nå for en dehydrerende boks med brus.

Mental Focus

En annen fordel mange har rapportert er en forbedret evne til å konsentrere seg, samt økt kreativitet. Disse følelsene av mental velvære gå tilbake til head-kropp-tilkobling. Ettersom kroppen begynner å føles lettere og bedre, blir tankene også mer aktive og sunnere.

Energi

Drinker fulle av sukker gir en kort buzz, men detox gir the real thing. Det gir deg masse energi og utholdenhet. Det er fornuftig at ens energi ville være på topp. Tross alt, er de som følger regimet å spise riktig mat. Dette er matvarer som deretter kan effektivt omgjort til energi. I tillegg bidrar en treningsopplegget også å øke endorfin nivåer og gi en en samlet take-on-the-world boost.

Advarsler

Mange mennesker velger detox som en siste utvei fordi de er ofte trøtt eller syk. Hvis du finner programmet gjør at du føler deg mer kvalm, sliten eller mer utsatt for hodepine, er programmet sannsynligvis for streng og restriktiv. Igjen, alltid konsultere legen din på forhånd. Detox handler om å hoppe-start ens sunn livsstil. Man skal ikke fullføre en detox program og hoppe rett inn i sine gamle vaner igjen, som da alle fordelene vil bli kansellert ut. De pounds og en generell følelse av uvelhet kommer tilbake.