Digidexo.com

Acidophilus Veibeskrivelse

Acidophilus Veibeskrivelse


Acidolphilus er en type probiotisk eller mikroorganisme som antaes å forbedre fordøyelses helse, og funnet i kosttilskudd og næringsmidler. Bortsett fra i sjeldne tilfeller, tar acidolphilus er trygt og forårsaker noen bivirkninger. "Folk i kulturer rundt om i verden har vært å spise yoghurt, ost og andre matvarer som inneholder levende kulturer i århundrer," sier Martin Floch, MD, professor i gastroenterologi ved Yale University, medforfatter av "Probiotika: A Clinical Guide", og konsulent for Dannon Company.

Acidophilus Veibeskrivelse

Forskning, evaluere, Consult, Enjoy

Forsknings den beste typen acidolphilus for deg, basert på din grunn for å ta den. Medisinske forskere brukt Lactobacillus acidophilus så langt tilbake som 1950-tallet for å hindre den ødeleggende virkningen av antibiotika; Men nyere studier som behandler reisediaré og forstoppelse, med forskjellige stammer av laktobasiller, produsert blandede resultater. Du må kanskje eksperimentere med ulike stammer for å finne ut hva som fungerer best for deg.

Vurdere de beste former for acidophilus for deg, basert på dine personlige preferanser. Acidolphilus er tilgjengelig i mange former, inkludert pulver, kapsler, tabletter og matvarer som yoghurt, acidolphilus melk, kefir, ost, surkål og selv acilophilus-rike helse barer. Ifølge Stefano Guandalini, MD, professor i gastroenterologi ved Universitetet i Chicago School of Medicine, "Det er virkelig et spørsmål om personlige preferanser." Han legger til at noen av skjemaene er greit så lenge de har tilstrekkelig nivå av levende organismer. Effektive doser varierer fra så lite som 50 millioner levende celler for enkelte organismer til så mange som 1 billion celler per dose for andre.

•  Vurdere acidolphilus mat eller supplement ved å undersøke etiketten. Merkelappen bør inkludere de spesifikke slekten og artene av de organismer som den inneholder (Lactobacillus rhamnosus, for eksempel). Merkelappen bør også indikere antallet organismer som finnes i en enkelt dose; hvor ofte du bør ta det; anbefalte bruk, basert på vitenskapelige studier; oppbevarings informasjon, spesielt hvis det krever kjøling og kontaktinformasjon for selskapet.

Konsulter din lege eller helsepersonell før du tar noen acidolphilus å sørge for at det ikke vil forstyrre eventuelle medisiner du kan ta. For eksempel; hvis du for tiden tar antibiotika, er det best å vente til du har fullført at behandling, som antibiotika vil drepe de gode bakteriene sammen med de dårlige. Sørg også for at acidolphilus ikke er kontraindisert for enhver medisinsk tilstand du måtte ha.

Ta din valgte acidolphilus henhold til etiketten retninger, med mindre annet er regissert av helsepersonell.

Hint

  • Pålitelige produkter bør angi navnet på de presise probiotiske organismer de inneholder, hvor mange organismer en enkelt dose gir og informasjon om relevante vitenskapelige studier.
  • FDA regulerer ikke probiotika siden det er ansett som en mat og ikke en medisin. Derfor forskning de merkene du har tenkt å bruke grundig. Noen har vist seg å inneholde giftige stoffer. En studie 2.002 funnet at mer enn en tredjedel hadde lavere konsentrasjoner av gode bakterier enn det angitte beløp.