Digidexo.com

Ingrediensene i Phillips Colon Health

Phillips Colon Helse er et kosttilskudd som kommer i to varianter: Probiotiske Caps og Probiotiske + fiber pulver. Begge varianter fremme generelle fordøyelsen helse og forsvare seg mot forstoppelse, diaré, gass og oppblåsthet. Den Probiotiske + Fiber blanding, men har ekstra fiberinnhold for å bistå i fordøyelsesprosesser, og dens smakløst pulverisert form lett løses opp i væske og kan drysset over fast føde for enkel administrering.

Probiotika

En av de viktigste aktive ingrediensene i Phillips Colon Helse: Probiotiske + Fiber er sin proprietære blanding av levende bakterier. Mens tanken på inntak av disse mikroorganismene kan være off-putting, er sannheten om "gode" bakterier som Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum og Bifidobacterium Longum i Phillips 'probiotiske formel som disse organismene fremme fordøyelsen helse ved å bistå i fordøyelsen, produsere vitaminer, hindre smitte og regulerer kroppens immunsystem. Mens noen probiotiske kulturer er naturlig tilstede i matvarer som yoghurt og baren, Phillips Colon Health inneholder en unik blanding av probiotika i en større mengde enn det som typisk finnes i disse matvarer.

Prebiotisk Insulin

Selv om lik i navn til probiotika, prebiotika er mye annerledes i naturen. Probiotika er levende bakterier, mens prebiotika er næringsstoffer som hjelper i fordøyelses regularitet. Phillips Colon Health: Probiotiske + fiberen inneholder en prebiotisk insulin som fremmer og støtter veksten av tarmbakterier er kjent for å regulere fordøyelseskanalen.

Kostfiber

Den prebiotisk insulin funnet i Phillips Colon Helse: Probiotiske + Fiber er en naturlig kilde til kostfiber. A 1 ts. servering av dette Phillips Colon Health blanding inneholder 3 av FDA anbefalte 25 gram fiber daglig inntak. Fiber ernæring er avgjørende for sunn fordøyelse fordi fiber - en form for karbohydrater - har vist seg å absorbere vann og presse mat sammen i fordøyelseskanalen, noe som gjør avføring enklere og mer effektivt i å rense fordøyelseskanalen. The fiber finnes i Phillips Colon Helse: Probiotiske + Fiber er inulin, eller sikori rot.

Inaktive Ingredienser

Phillips Colon Helse: Probiotiske + Fiber inneholder flere inaktive, tilsetningsstoff i matvarer ingredienser, inkludert potetstivelse og silisiumdioksid. Den potetstivelse anvendes i Phillips Colon Health formel blanding som en naturlig bindende materiale som bidrar til konsistensen av supplement pulver. Den silisiumdioksyd som finnes i Phillips Colon Health brukes også for å oppnå den pulverisert form, men i motsetning til potetstivelse, har silisiumdioksid ytterligere fordeler. Mens de ernæringsmessige fordelene av dette mineralet ikke er knyttet til fordøyelsen helse, har studier vist at konsum av silisiumdioksid fremmer sterk beinmasse, noe som er spesielt viktig for kvinner.