Digidexo.com

Behandlinger for en forstørret hjerte

Behandlinger for en forstørret hjerte


Mange idrettsutøvere har forstørret hjerte på grunn av overdreven trening som de gjør. De trenger ingen behandling for sin tilstand. I andre tilfeller, folk har forstørret hjerte på grunn av en defekt i hjertet. Disse pasientene kan trenge behandling for sin tilstand for å unngå komplikasjoner.

Fakta

The Mayo Clinic rapporterer at en forstørret hjerte (kardiomegali) er ikke en sykdom, men et symptom på en annen tilstand. Behandlingen for en forstørret hjerte fokuserer på å korrigere det underliggende problemet. Det er også endringer i livsstil som en person kan gjøre for å hjelpe til med å behandle denne tilstanden.

Når er nødvendig behandling?

Behandling for en forstørret hjerte er ikke alltid nødvendig. Noen forstørrede hjerter er midlertidige og noen er sports-relaterte og ikke trenger behandling. Men i noen tilfeller pasienten har gått inn hjertesvikt eller ikke kan leve et normalt liv på grunn av nedgangen i hjertet helse. I slike tilfeller kan pasienter ikke utføre daglige oppgaver som å gå til postkassen uten å ha pusteproblemer.

Farmakologisk behandling

Noen ganger leger prøver å behandle en forstørret hjerte med reseptbelagte medisiner. Leger kan bruke noen av de følgende legemiddel familier: diuretika, digoksin, ACE-hemmere, ARB og / eller betablokkere. Medisiner er ofte brukt når legen bestemmer at hjertemuskelen er svekket og pasienten trenger medisiner for å hjelpe avtale med symptomer på hjertesvikt.

Kirurgisk behandling

Nettsiden for Mayo Clinic rapporterer at hjerte-transplantasjon kirurgi kan være nødvendig når hjertet er skadet utover reparasjon eller når medisiner ikke klarer å kontrollere symptomene. Det kan være en svært lang ventetid for en person som trenger en transplantasjon på grunn av problemer med å få en donor hjerte. Noen ganger hjerteklaffen er årsaken til utvidelse. I dette tilfellet, kan kirurgi være nødvendig å reparere ventilen. Begge typer kirurgi er invasiv og vil kreve et opphold på sykehuset.

Medisinsk utstyr

Det er tider når en lege mener at en pasient vil ha nytte av plassering av en medisinsk enhet. Nettsiden for Mayo Clinic rapporterer at spesialiserte pacemakere brukes til å behandle dilatert kardiomyopati, som er en årsak til en forstørret hjerte. Pasienter som har arytmier grunn av en forstørret hjerte kan trenge en implanterbar defibrillator (ICD) for å kontrollere denne tilstanden.

Livsstilsendringer

Nettsiden for Mayo Clinic rapporterer at implementere endringer i livsstil som røykeslutt, å miste vekt, spise en lav-salt og lav-fett diett, kontrollere diabetes, overvåking blodtrykk, får moderat trening, begrense alkohol og få åtte timers søvn en natt kan være svært nyttig med å behandle en forstørret hjerte.

Outcome

En person som mottar behandling for en forstørret hjerte kan gå på å lede et svært vanlig liv. Mange ganger disse pasientene kan også leve i en moden alder når de gjelder noen av de endringer i livsstil i tillegg til den medisinske behandlingen.