Digidexo.com

Hva er Papaya enzymer som brukes for?

Papaya enzymer er hentet fra papaya, som er en frukt som er hovedsakelig dyrket i Mexico og andre varme til varmt klima. Papaya har en lik ananas eller fersken smak. Papaya enzymer har blitt brukt i århundrer for sine kraftige positive effekter på generell helse. Effektene av Papaya enzymer er mangfoldig og det er definitivt verdt å vite deres effekter før du legger papaya til kosthold eller kjøpe papaya enzym kosttilskudd.

Synet Protection

Papaya enzymer har vist seg å hjelpe til å holde synet ditt. WHFoods rapporter: "Data rapportert i en studie publisert i Archives of Ophthalmology viser at det å spise tre eller flere porsjoner frukt per dag kan redusere risikoen for aldersrelatert makuladegenerasjon (ARMD), den primære årsaken til synstap hos eldre voksne, med 36%, sammenlignet med personer som bruker mindre enn 1,5 porsjoner frukt daglig. " Vitaminene A, C, E er alle arrangører av sunne syn, og de alle finnes i de enzymer av papaya.

Immune System

Den høye konsentrasjonen av vitamin A og C gjør papaya ekstrakt stor for å forsterke immunforsvaret. Papaya er som gulrøtter i at de er lastet med vitamin A, men de er også lastet med vitamin C, noe som gjør dem en all-around stor immunsystem booster. I stedet for å spise gulrøtter for å få vitamin A og appelsiner for å få vitamin C, kan du bruke papaya enzymer i ett slag.

Anti-inflammatorisk virkning

Noen papaya enzymer bidra til å redusere betennelser og helbrede forbrenninger. Disse enzymene kalles papain og chymopapain. Mange av vitaminer i papaya, inkludert vitamin C og E og beta-karoten, også bidra til å redusere betennelse. Papaya enzymer kan benyttes for å redusere inflammasjon forårsaket av astma og osteoartritt. Selv ikke en mirakelkur, har de vist seg å hjelpe lider av disse smertefulle sykdommer.

Beskyttelse mot Revmatoid Artritt

En studie presentert i Annals av revmatiske sykdommer, som ble trukket fra 20.000 fag, fant at vitamin C kunne bidra sterkt med betennelse forårsaket av revmatoid artritt. Selv papaya enzymer hjelpe med betennelse generelt, er det verdt å merke seg at de hjelper sterkt med revmatoid artritt, som denne fryktelige sykdommen rammer så mange mennesker.

Unngå Emfysem

Richard Baybutt, førsteamanuensis i ernæring ved Kansas State University, har funnet at røyking kan føre til en mangel på vitamin A. Han fant at dyr matet en vitamin A-mangelfullt kosthold tendens til å utvikle emfysem. Enda mer overraskende, fant han at røykere med en diett høy i vitamin A var mye mindre sannsynlighet for å utvikle emfysem. Hvis noen du kjenner er en røyker, oppmuntre ham eller henne til å ta papaya enzymer.