Digidexo.com

Hvordan finne informasjon på Min idealvekt

Hvordan finne informasjon på Min idealvekt


Hver person har en ideell kroppsvekt i forhold til helse. Ifølge Center for Disease Control, Body Mass Index (BMI) er en metode for å bestemme din sunn vekt. BMI bruker en persons høyde og vekt for å måle sin prosentandel av kroppen fett. Voksne 20 år og eldre som ønsker å oppnå sitt sunneste vekten bør satse på en BMI på 18,5 til 24,9 prosent.

Hvordan finne informasjon på Min idealvekt

•  Bruk målebånd for å beregne din nøyaktige høyden i inches. Verve hjelp av en annen person til å gjøre dette hvis det er nødvendig. Round høyden din til nærmeste hele tall.

•  Åpne Body Mass Index Table. Finn din høyde i inches langs venstre kolonne i oversikten. Merke stedet med en av fingrene på venstre hånd.

Finn overskriften "Normal" langs toppen av tabellen. Merk plasseringen av det første nummeret innenfor normalområdet med en av fingrene på høyre hånd.

Flytt fingeren merking høyden din til høyre. Samtidig flytte fingeren markerer "Normal" rekkevidde ned.

Fortsett til de to fingrene møtes på et bestemt nummer. Skriv ned dette nummeret som det representerer din laveste sunn kroppsvekt.

Bruk én finger for å flytte til høyre i samme rad som lavest kroppsvekt. Stopp i siste unshaded nummer.

Skriv ned dette nummeret som det representerer din høyeste sunn kroppsvekt. Gjennomgå de to tallene du har skrevet ned; disse representerer din idealvekt rekkevidde i pounds.

Hint

  • BMI ikke er et direkte mål på kroppsfett. Følgelig, det tar ikke hensyn til muskler når man skal avgjøre idealvekt.