Digidexo.com

Slik feilsøker en Health o meter Vekt Scale

Slik feilsøker en Health o meter Vekt Scale


Eie en skala kan hjelpe deg å leve et sunnere livsstil. Du kan overvåke vekten din som du prøver å gå ned i vekt eller bare sørg for at du opprettholde en ideell størrelse. Health o meter produserer en rekke helse-relaterte produkter, inkludert skalaer. Du kan velge fra en ekstern eller digital skala. Uavhengig av hvilken type skala du eier, kan du støte på noen driftsproblemer. Du kan feilsøke og selv løse de fleste problemer med Health o meter vekt skala hjemme.

Slik feilsøker en Health o meter Vekt Scale

•  Kontroller at din skala har et nytt batteri hvis det digitale skala ikke vil slå seg på. Den batteridekslet er på bunnen av skalaen.

Sørg for at du står riktig på skalaen hvis skalaen gir en unøyaktig vekt lesing. Føttene skal være godt plantet, ikke henging av. Du bør ikke lene seg når på skalaen. Vei deg på omtrent samme tid hver dag. Health o meter sier sitt skalaer kan være slått med 1 prosent.

•  Plasser vekten på et flatt, hardt underlag for å sikre en nøyaktig lesing. Hvis vekten er i et teppe eller teppe, kan man avlese påvirket.

Rengjør skala med mild såpe og en fuktig, myk klut hvis det er skittent. Ikke bruk sterke rengjøringsmidler.

Kontroller at alle plastfraktsikringene er fjernet fra bunnen av din summe skala hvis indikatoren nålen på vekten ikke beveger seg.

Finn knotten på dial skala, og justere fjær og spaken mekanisme hvis nålen på skalaen ikke går tilbake til null. Plasseringen av knotten varierer fra skalaen målestokk.

Vei deg igjen hvis en "C" vises når du går på vekten. "C" er en selv kalibrering funksjon som kjører første gang skalaen brukes eller når batteriet er erstattet.

Ta hurtig på den digitale skala og vente på nuller til å vises før stepping på skalaen. Hvis du ikke vente på nuller, kan skalaen viser en unøyaktig vekt.

Vurder å kjøpe en skala med en høyere vekt kapasitet hvis meldingen "Err" vises på det digitale skala. Denne feilmeldingen vises når den maksimale vekten er overskredet.