Digidexo.com

Hvordan bygge styrke ved å bøye muskler

Hvordan bygge styrke ved å bøye muskler


Vektløfting er ikke den eneste måten å bygge din styrke. Du kan også bruke isometriske øvelser som involverer muskel flexing å bidra til å definere og styrke musklene. Fordi flexing en bestemt muskel bare styrker det bestemte området, kan du kombinere ulike isometriske øvelser for å styrke flere områder - og de bare ta omtrent 10 sekunder å gjøre. Bøye øvelser kan også kombineres med vekttrening for å øke muskeldefinisjon.

Hvordan bygge styrke ved å bøye muskler

•  Styrke overkroppen ved å utføre et håndkle-rive trening. Rull et badehåndkle på langs. Hold badehåndkle i begge hender og løft den rett over hodet ditt. Like trekker håndkleet med begge armene som om du rive det - dette vil bøye muskler i overkroppen. Hold stillingen i ca 10 sekunder og slipp, senke armene til sidene.

styrke din kjerne muskler ved å ligge på ryggen på gulvet. Bend og løft bena i en 90-graders vinkel. Løft hodet og skuldrene fra gulvet og løft armene med håndflatene vendt oppover. Hold denne stillingen i fem sekunder og sakte slipper armene, deretter rulle skuldrene tilbake på matten før du senker hodet.

3 Posisjoner deg med ryggen mot veggen og bena skulder bredde hverandre - denne øvelsen vil styrke dine ben, lår og rumpe muskler med isometrisk knebøy. Hold ryggen presset mot veggen og sakte senke kroppen til knærne er bøyd i en 90-graders vinkel. Hold denne posisjonen i ca 10 sekunder, deretter stige opp igjen.

Stand inne i en dørkarm og presse armene ut på sidene mot rammen. Presse som om du prøver å dytte rammen fra hverandre og hold i 10 sekunder. Denne motstanden øvelsen styrker overkroppen, arm og skulder muskler.

Sitt ned ved et bord eller skrivebord og trykke dine tilbake i stolen slik at ryggraden og skuldrene er rette. Trekk i magemusklene og hold dem, samtidig som du trykker ned på toppen av tabellen og holde i 10 sekunder. Du kan også presse opp fra under pulten som om prøver å heve bordet fra gulvet.

Hint

  • Før du starter en ny øvelse eller styrke-building diett, ta kontakt med legen din.
  • Flexing og isometriske øvelser er ikke anbefalt for personer med høyt blodtrykk.