Digidexo.com

Hvordan Shed Body Fat

Ønsker du å få den sommeren strandkroppen? Hold at kroppen hele året, her er noen tips som vil hjelpe deg å oppnå dette. Det vil ta arbeid og disiplin, men du vil se resultater.

Hvordan Shed Body Fat

En trening i morgen når du våkner opp på tom mage. Om natten kroppen din går inn i en dvalemodus, du sakte brenne alle dine komplekse karbohydrater. Når du våkner opp blodsukkeret er lavt og kroppen din begynner å tappe inn i dine fettreserver. En 20 -60 min trening er best om morgenen.

Hvis du vil supercharge din fettforbrenning, og få mager muskel. Du kan legge til en annen 20-60 min trening 6-8 timer senere på dagen. Jeg liker å kjøre i morgen, og deretter gjøre mitt vekttrening senere etter jobb. Husk at når du vekt tog du bare har ca 45 minutter topper å benytte seg at prime protein nivå.

drikke grønn te / urtete stedet for å spise søtsaker. Te forberedelse har vist seg å få tankene bort fra å spise godteri, og aroma og urter er bra for kroppen din. Jeg foretrekker te fra Teavana eller Tazo Tea fra Starbucks. Vær smart når du spiser søtsaker, og ikke over spise dem. Noen gode erstatninger for søtsaker er frukt i stedet for godteri, eller Welches Frukt snacks (0 gram fett).

Drikk rikelig med vann! Sett et mål og holde fast ved det (minst 68 oz om dagen). En god måte er å kjøpe en stor vannflaske (minst 24 oz) og huske hvor mange ganger du fylle den opp. Ta med deg vannflaske med deg overalt. En god erstatning for brus er alltid dietten versjonen, men enda bedre er Ginger Ale, og det beste alternativet er ingen i det hele tatt.

Drikk 1-2 8oz glass vann før måltider. Dette hjelper fordøyelsesprosessen, og virkelig hjelper deg å spise mindre.

Hint

  • Husk at nøkkelen er kosthold og mosjon.
  • Hold en journal
  • Få en partner å trene med eller for å holde deg ansvarlig
  • Hold styr med målinger over vekter (vekter gjør løgn, inches ikke)
  • Spør legen din før du starter et treningsprogram