Digidexo.com

Hvordan å slanke seg i 3 dager

Hvordan å slanke seg i 3 dager


For spesielle arrangementer som bryllup eller klassefester kan du ha et ønske om å slanke seg for å se din beste. Gode ​​ideer er ikke alltid umiddelbart igangsatt, imidlertid, og du nå finne deg selv med bare tre dager til hendelsen. Fordi en kilo kroppsfett tilsvarer 3500 kalorier, å brenne nok kroppsfett gjennom kosthold og mosjon foreta en visuell forskjell er ikke tilrådelig og trolig ikke mulig. I stedet for den største effekten, trenger du å trene moderat og begrense kaloriinntaket, mens utlån ditt hovedfokus å senke natrium forbruk og redusere kroppslig vannretensjon.

Hvordan å slanke seg i 3 dager

•  Kutt ned på saltinntaket. Salt oppmuntrer kroppen til å holde vann og fører til at du ser oppsvulmet.

Hold deg til hele, ubehandlet mat. Bearbeidet mat tendens til å bære store mengder av natrium og kalori er tett. Unngå bearbeidet mat hjelper deg til å ikke bare unngå natrium, men kontrollere mengden du tar inn. Ubehandlet mat har kun spormengder av natrium, slik at du kan være sikker på når du spiser det at du ikke tar i for mye salt som vil hemme din evne til å slanke seg. Bestrebe seg på å konsumere til under 1500 mg daglig.

Konsumere vann i stedet for juice eller brus. Juice og brus inneholder natrium og kalorier, stikker med vann hjelper deg å unngå begge deler. Vann hjelper rense kroppen av natrium og, fordi du ikke tar i store mengder av natrium, har du ingen risiko for å beholde vannet ditt er forbruker. Prøv å drikke en halv til en unse av vann for hver kilo kroppsvekt og drikke det hele dagen, ikke alle på en gang.

Begrens kaloriinntaket, men ikke sulte deg selv. Sultne selv faller stoffskiftet sterkt, som kroppen din forventer hungersnød og konverterer til nivåer av kaloriforbrenning som vil forlate deg med lite energi og færre kalorier blir brent. Hvis du holder deg med ubehandlet mat som frisk frukt, grønnsaker og magert kjøtt, bør du finne at det er vanskelig å over spise fordi maten er å fylle, men ikke så kalori tett som sine behandlet kolleger.

Delta i moderat trening. Moderat trening vil brenne kalorier, men også holde stoffskiftet stødig som du senker kaloriinntaket. Overdreven trening kan føre til store kalori brannsår, men, når kombinert med begrenset kaloriinntak, økt appetitt. Se å trene på et nivå som er i midten av intervallet med evne og å spise før og etter for å holde energien oppe og appetitten i kontroll. Moderat trening og den resulterende svetten er også nyttig i å senke natriumnivåer.