Digidexo.com

Hvordan å miste vekt og mosjon hvis du er deaktivert

Du kan fortelle deg selv at å trene mens å være begrenset til en rullestol er litt for vanskelig. Uke etter uke, måned etter måned, sette deg din helse i fare ved å forbli immobile. Imidlertid utøve avverger hjertesykdom, høyt blodtrykk, kreft og andre sykdommer. Alle - enkeltpersoner selv i rullestol - kan holde kroppen sunn med trening.

Hvordan å miste vekt og mosjon hvis du er deaktivert

Kartlegge utviklingen

•  Ta et bilde av deg selv før du setter i gang. En av de beste motivasjonsfaktorer for å opprettholde et treningsprogram er å se hvor mye fremgang du har gjort. Det er derfor det er viktig å kartlegge din fremgang ved å ta ukentlige bilder av deg selv. Du ser ikke selv endrer hverdagen i speilet. Men bildene ikke lyve. De vil være klare indikatorer på hvor mye muskel tone du har fått, og hvor mye vekt du har tapt.

Svømming er den beste kardiovaskulær trening for folk i rullestol, som det ikke krever bruk av bena. Likevel krever det konstant bevegelse av skuldre, armer og overkropp, alle arbeider for å heve pulsen. For optimale resultater, svømme minst 20 minutter om dagen, tre ganger per uke. Hvis du er bekymret for hvordan du vil fordype deg i vannet, ikke bekymre deg. Mange bassenger har en mekanisk løfte utformet for å senke uføre ​​i vannet. Hvis ikke, kan en medarbeider hjelpe deg.

Vektløfting er viktig av flere grunner. Ikke bare gjør det tone musklene å gi kroppen en bedre fysisk utseende, fungerer det også å fremme en sunn vekt ved å brenne fett når kroppen er i ro. Manøvrere deg rundt i vektrom på et treningsstudio er vanskelig når du er i en rullestol. Det er derfor du kan finne det mer behagelig å løfte vekter hjemme. Hold en vekt i hver hånd. (Hvis du ikke har manualer, bruker hermetikk eller vannflasker.) Utvid armene bakover for å jobbe triceps, krølle dem oppover til brystet å jobbe biceps, og heve dem over hodet å jobbe deltoids. Gjør dette minst to ganger per uke.

Hint

  • Tillegg til å holde deg i god fysisk helse, fungerer trening også for å hjelpe deg å opprettholde god psykisk helse. Å ha en funksjonshemming kan hemme deg med jevne mellomrom, eller få deg til å ha humørsvingninger. Men trening hjelper deg å bekjempe slike følelser ved å frigjøre endorfiner, eller feel-good kjemikalier, inn i hjernen din.
  • Som med et treningsprogram, er det viktig å konsultere legen din før du får startet. En lege kan fortelle deg om du er frisk nok til trening, og lære deg hvor mye vekt du skulle miste.