Digidexo.com

Hvordan å få vekt naturlig for jenter

Hvordan å få vekt naturlig for jenter


Hvordan en jente kan få vekt raskere er ikke ofte et problem, men det er gyldig. Grunnene for å ville få vekten kan variere; noen ønsker å få muskler til å konkurrere idrettslig, noen ønsker å oppmuntre pubertet skal begynne, noen føler at de er undervektige og opplever problemer på grunn av det. Uansett årsak, er det mulig for en jente eller ung kvinne til å få praktisk og naturlig, uten å stole på enorme mengder mat eller kosttilskudd.

Hvordan å få vekt naturlig for jenter

Gain Vekt health

•  Vent til puberteten. Noen jenter kan ønske å få vekt for å "fylle ut" kroppen sin som noen av deres venner kan ha hatt skje. Dessverre, vil økende vekt ikke oppmuntre starten av puberteten og den resulterende vektøkning er usannsynlig å lande der det er ønsket.

•  Spis godt. Fokuset på å spise riktig er ofte knyttet til vekttap. Men etter et balansert kosthold kan oppmuntre vektøkning i en person som kroppen forbereder seg på vekst. Hvis du legger riktig drivstoff for kroppen din, vil den være klar for riktig vekst og gevinster som vil være håndterlig i fremtiden.

Bygg muskler. Øke mengden av lean protein i et balansert kosthold kan føre til muskel gevinst. Legge vekt-trening øvelser regelmessig kan også forbedre muskel. Muskel vil legge til vektøkning og gi en tynn, passe figuren.

Hint

  • Når det gjelder vektløfting, de fleste kvinner ikke trenger å bekymre deg om "bulking opp som menn", fordi kvinnekropper ikke er bygget for å få store mengder muskel. Det ville ta mye arbeid å bulk opp som mannlige vektløftere.