Digidexo.com

Hvordan bygge Body Mass Fast

Hvordan bygge Body Mass Fast


Selv trener er viktig å legge muskelmasse til rammen, og legger kroppsmasse hovedsak foregår ved bordet, ifølge bodybuilding.com. For å legge til masse, er du nødt til å spise, spise og spise litt mer. Hvis du øker kaloriinntak er viktig for å bygge masse, så selv om øvelsen vil videreutvikle din fremgang, vil ernæring være din primære fokus. Ved å følge en daglig ernæringsmessig rutine og ta noen snarveier underveis, vil du være i stand til å legge body mass til rammen i løpet av kort tid.

Hvordan bygge Body Mass Fast

Time dine måltider. Under en masse byggetrinn, må du spise mye --- og ofte. Tid dine måltider fra det øyeblikket du får opp til rett før du går til sengs, spise hver to til tre timer, sier bodybuilding.com.

Hopp spise kalori-laden junk food, som vil legge masse til din ramme i form av fett, ikke muskler, bodybuilding.com sier. Spise høy-kalori rene matvarer, som sunt fett og oljer som nøtter, avokado og olivenolje, hele korn, magre proteiner og sunne karbohydrater. Disse matvarer vil bidra til å fremme den riktige formen for vektøkning.

Dobbelt opp på næringsstoffer. Å spise for å bygge masse raskt, for å doble alle dine porsjoner spiser nok kalorier. Å bygge masse, spiser 1,5 g protein per kilo kroppsvekt, 2,5 g karbohydrater per kilo kroppsvekt og minst 75 g fett totalt per dag, bodybuilding.com sier.

Ta snarveier. Hvis du har problemer med downing all maten for å få body mass så fort du kan, kan du gjøre for å improvisere. Det er vekt-gainer kosttilskudd på markedet som kommer i form av pulver, og er lastet med protein og karbohydrater. Bruk dem i shakes og drikke som en måte å få alle de næringsstoffene som er nødvendige for masse-bygningen uten å måtte spise mer mat, ifølge "Muscle & Strength."

jukse litt. Selv om ren mat er viktig for å bygge muskel mens du legger masse til rammen, en jukse dag hver uke vil ikke skade deg --- det vil hjelpe deg, sier bodybuilding.com. Sett av en dag der du har ett eller to måltider av hva du ønsker. Dette vil gi et utløp for dine krav slik at du ikke gi etter for dem hver dag.