Digidexo.com

Er Prednison Brukes for mellomøret infeksjoner?

Prednison er en av flere stoffer som er klassifisert som kortikosteroider. Medikamentet blir brukt til å behandle inflammasjon, og som sådan, er det noen ganger foreskrevet for middel øreinfeksjoner eller otitis media.

Syntetisk hormon

Prednisolon er en syntetisk form av et kortikosteroid hormon som forekommer naturlig i kroppen. I legemet er det som produseres av binyrene.

Funksjon

Sammen med andre legemidler i sin klasse, betyr prednison ikke behandle betennelse i seg selv, i stedet forebygge det ved å hemme de stoffene som forårsaker betennelse.

Trenger

Fluid opprettet bak trommehinnen drenerer vanligvis ned øretrompeten som går mellom øret og halsen. En oppsamling av væske kan bli smittet og området rundt røret betent.

Prednison i Effusion

Effusjon refererer til fluidoppbygning i mellomøret. Pediatric Infectious Disease Journal publisert en studie som viser prednison, i kombinasjon med antibiotika, løst effusjon i 71 prosent av de undersøkte pasientene.

Forebygging / løsning

Den samme studien oppdaget at bare 14 prosent av pasientene ved hjelp av en prednison / antibiotika regime ble senere henvist til kirurgi for å implantere drenering rør i trommehinnen. Studien anbefaler legene vurdere prednison / antibiotika diett før ty til kirurgi.

Andre navn

Prednison er et generisk navn. Merkenavn for prednison, som kommer i tablettform eller flytende form, inkluderer Flytende Pred, Orasone, Deltasone og Prednicen-M.