Digidexo.com

Hvordan spise som en modell

Hvordan spise som en modell


Magasiner fulle av overnaturlig tynne menn og kvinner gi inntrykk av at de gode jakt organer er gaver fra oven. Men hvis du tar en titt inn i hverdagen og spising av en modell vil du se at deres dager er dominert av strenge dietter. Resultatet av all slanking, er carb-mindre mat og makronæringsstoffer et flott utseende, tonet kropp. Følg disse trinnene for å spise som en modell.

Hvordan spise som en modell

Vei, mål og noter. Modeller vet nøyaktig hva, hvor mye og når de spiser. Dette er en ferdighet som modeller utvikle ved fokuserer for mye på ernæring etikettene på mat, veiing og måling av deler og holde styr på daglig carb og kaloriinntaket. Hvis du ønsker å spise som en modell, begynner å måle og registrere alt du spiser.

Bli kvitt karbohydrater og sukker. Karbohydrater og sukker er to av de mat forbindelser som får lettest omdannes til fett. Videre gjør de svært lite i veien for bedre helse og ernæring. Så, kutte karbohydrater og sukker ut av kostholdet ditt helt, inkludert karbohydrater og sukker som finnes i drinker, for å spise som en modell.

Slutt å spise om natten. Fordi energi blir fett i løpet av natten, mens du sover og ikke brenne kalorier, slutter de fleste modeller å spise minst tre timer før sengetid. Når de har et show eller fotoshoot, vil modeller forlenge denne gangen til fire eller noen ganger fem timer før du skal sove. Så, finn en erstatning, for eksempel te eller club soda, til erstatning for mat før du går i dvale.

Hold deg til makro-næringsstoffer. Hvis du har problemer med å forstå hvordan du skal spise som en modell, bare holde oss til den grunnleggende regelen av makronæringsstoffer. En makronæringsstoffet er et næringsstoff som en organisme trenger i store mengder for å overleve. Proteiner, mineraler og visse typer fettsyrer er gode eksempler på makro-næringsstoffer. Ting som sukker og transfett er ikke makro-næringsstoffer og bør ikke spises hvis du ønsker å spise som en modell.