Digidexo.com

Epler og kanel Instant Cream of Wheat ernæringsmessige fakta

Cream of Wheat er en varm, instant frokostblanding som er enkel å tilberede og klar på mindre enn tre minutter. Dette korn blir fremstilt Farina, en finmalt hvetekorn som kokker raskt når den blandes med kokende vann eller melk, og den har en konsistens som ligner på grøt eller gryn. Cream of Wheat kan blandes med kokende vann eller varmes i mikrobølgeovn. Den epler og kanel smaken er en av flere, og de ernæringsmessige verdier er basert på en 1 kopp servering størrelse.

Kalorier og fett

En servering av Cream of Wheat inneholder 130 kalorier, med 0 kalorier fra fett og 9 fra protein. De fleste av disse kaloriene kommer fra karbohydrater, som utgjør 29 gram, eller 94 prosent.

Vitaminer

Cream of Wheat er en god kilde til flere vitaminer. En porsjon inneholder 25 prosent av det daglige verdien av vitamin A, 30 prosent av tiamin og 25 prosent av niacin og folat. Den inneholder også 18 prosent av riboflavin og 22 prosent av det daglige verdien av vitamin B6.

Daglige verdier er basert på en 2000 calorie per dag diett.

Mineraler

Denne varme frokostblandinger er beriket med en rekke mineraler som er avgjørende for en sunn livsstil. En kopp inneholder 45 prosent av det daglige verdi av jern, 20 prosent av kalsium og 2 prosent av magnesium, kalium, fosfor og sink.

Kostfiber, Proteiner og Tilleggs Nutrition

En servering av Cream of Wheat har en god mengde av både kostfiber og protein. Det har 1g, eller 4 prosent av det daglige verdi av kostfiber og 2g, eller 5 prosent av protein. Instant Cream of Wheat inneholder også 16 gram sukker, 160 mg natrium og ingen kolesterol.

.