Digidexo.com

Hvordan Body Detox

Body detox er noe verdt å prøve. Det innebærer å kvitte kroppen av farlige giftstoffer som kan akkumuleres i løpet av årene i fett, i tykktarmen og i andre områder av kroppen. Hvis du føler tretthet, kan det være fra giftstoffer i kroppen din. Ofte ridding kroppen av disse skadelige elementer kan utgjøre hele forskjellen i hvordan du føler. Sirkulasjons, lymfe og fordøyelsessystem er laget for å hjelpe kroppen din naturlig detox, men selv naturen kan bruke en hjelpende hånd iblant.

Hvordan Body Detox

•  Prøv Master Cleanse. Det er noen ganger kjent som lønnesirup diett. Det kan være populært med kjendiser (selv Beyonce har innrømmet å prøve dette regimet), men det ble faktisk skrevet i 1941 av Stanley Burroughs. Dette er en rask som bruker sitronsaft, cayennepepper, lønnesirup og vann. Burroughs hevdet at dette kan effektivt brukes til å avgifte og for vekttap. Selv om ingen av hans påstander var noen gang bevist - og han fikk faktisk i trøbbel med loven, fordi han ikke har en medisinsk lisens eller bevis som støtter påstandene han gjorde - Noen sverger ved denne rens. Se Resources og snakke med helsepersonell hvis du tror dette kan være noe for deg.

Drikk minst seks 8 oz. glass vann hver dag. Du bør satse på mer for å avgifte kroppen. Mens for mye av noe er ikke klokt, drikke masse vann hver dag kan virkelig bidra til å rense kroppen.

Gjør et kolon rens. Siden avføring og giftstoffer kan hope seg opp i tykktarmen, er det en god idé å gjøre en rens. Du kan få over-the-counter renser på ernæring butikker som ber deg om å følge en bestemt diett og drikke visse rensing drikker eller tar rensing piller.

Få en klyster. Dette er en annen metode for kolon rensing. Dette innebærer rensing av tykktarmen, gjenopprette balanse til det og høster fordeler i en renset leveren og vev også.

Gjør en juice raskt. Dette er lettere på kroppen enn en vann fort eller Master Cleanse. Ideen er å ha et høyt inntak av vitaminer, men også gi en hvile mot kroppen fra å fordøye faste matvarer. Det er ansett som en god måte å detox, men dette har ennå ikke blitt bevist.

6. Tren. Svette rids kroppen for giftstoffer, og det er en viktig del av en sunn livsstil.

•  Prøv yoga. Ifølge Gaiam, "Yoga, med sitt fokus på systematisk strekke og komprimere alle deler av kroppen, er spesielt godt egnet til å holde avfall fjerning avdelinger av kroppen fungerer godt."

Hint

  • Snakk med legen din før du gjør noen kroppen detox program. Spør ham hva programmene er trygt for deg og hvilke programmer som vil være mest effektive for deg.
  • Aldri fort for mer enn en dag eller to. Dette kan føre til langtidsskader og kan også føre til spiseforstyrrelser og en demping av metabolismen.