Digidexo.com

Hvordan Rens & Rens din System

Hvordan Rens & Rens din System


Rensing kroppen for giftstoffer er en praksis allment orde i de alternative og homeopatisk medisin lokalsamfunn. Tanken er at daglig inntak av bearbeidet mat, miljøgifter og dårlige livsstilsvaner øke mengden av giftstoffer inntatt. Mens kroppen din er laget for å eliminere avfall, kan tilstrømningen være for mye, forårsaker kolon og fettcellene til å lagre giftstoffer. Resultatet er letargi, kronisk sykdom, og en manglende evne til å konsentrere seg. Du kan rense og rense systemet på flere måter.

Hvordan Rens & Rens din System

Utfør en kropp rens som renser systemet for toksiner og hoppe starter stoffskiftet. Programmer som hjelper skylle ut systemet inkluderer Master Cleanse og frukt juice diett, faste renser som hjelper deg å eliminere solid mat fra kostholdet ditt i en periode på tre til ti dager. I denne perioden du spiser bare flytende concoctions anbefalt av hvert program. Et kolon vanning vil også bidra til å rense systemet, ved å spyle kolon via endetarmen med et vann, kaffe eller saltløsning.

Drikk minst seks til åtte 8-unse glass rent vann hver dag. Dette hydrater kroppen din, bidrar til å eliminere giftstoffer og forbedrer metabolsk funksjon.

•  Tren regelmessig. Dette bidrar til å forbedre forbrenningen og fjerner giftstoffer ved å brenne opp fettreserver.

Konsumere mer fiber, frisk frukt og grønnsaker og Open Range kjøtt og meieriprodukter. Fiber øker bulk som skrubber tykktarmen. Fersk frukt og grønnsaker gir lav kalori, vitaminrike måltider og snacks. Åpne rekke kjøtt og meieriprodukter redusere antall antibiotika og steroider forbrukes gjennom maten.

Reduser mengden bearbeidet mat du spiser og drikker. Dette omfatter alt som har kunstige farger, smaker eller konserveringsmidler samt bearbeidet korn og sukker. Mange alternativ livsstil anbefaler en "rå diett" talsmann kun naturlige og ubehandlet mat.

Eliminer koffein, nikotin og andre sentralstimulerende midler. Disse sentralstimulerende midler hindre kroppen din fra naturlig produsere den energien den trenger og føre til ekstrem krasjer.

Hint

  • De som utfører rensing regelmessig rapporterer høyere energinivå, bedre konsentrasjon og vekttap.
  • Alltid konsultere en lege før du starter noen nye kosttilskudd, trening eller medisinsk program. Risiko for ekstreme rensing programmer inkluderer dehydrerende, elektrolyttforstyrrelser, lavt blodtrykk og hypoglykemi. Dette plasserer de med hjertesykdom, nyre forhold og diabetes med høy risiko for rensing programmer.
  • Michael Picco, MD, av Mayo Clinic, advarer om at det er lite vitenskapelig dokumentasjon som støtter påstandene til rensing og en balansert livsstil er en mye bedre metode med mindre risiko.