Digidexo.com

Hjemmelaget Liver Cleanser

Leveren spiller en nøkkelrolle i å avgifte kroppen. Dens mektigste plikt er å eliminere giftstoffer som folk blir utsatt for hver dag. Ifølge Food and Drug Administration, er det ca 70 000 ulike former for kjemikalier som er av interesse. Det er over 2000 nye introdusert hvert år til som vi kan bli utsatt for. De omgir oss i våre medisiner, vår pust luft, kosmetikk, daglige pleieprodukter, drikkevann og matvarer. Å være klar over behovene til leveren og dens nødvendig rensing er viktig for god helse.

Hjemmelaget Lever Renset

Velg blant noen gunstige hjemmelaget lever og kolon rensing oppskrifter. En urte cleanser kalles triphala, en blod purifier som hjelpemidler i utskillelsen av galle ved rensing leveren og hjelpe fordøyelsesprosessen kjøre jevnere. Det betyr imidlertid ikke utarme de kroppsreserver i prosessen. Det består av tre frukter - bahera, Harada og amla. Det er også en god avføringsmiddel fordi den består av bioflaonoids, linoleic olje, fosfolipider og vitamin C.
En diett av ren juice er en effektiv måte å kvitte leveren og tykktarmen av giftstoffer. Grønnsaker og frukt må Juiced mens de er på sitt ferskeste punkt for å få full effekt av enzymer. I tillegg er drikking av store mengder vann som er nødvendig for å spyle ut toksinet oppbygning i kroppen. En effektiv juice oppskrift kan omfatte en kurv med jordbær, tre epler, en gruppe av druer, fire kvister frisk mynte og vann.

En samlet Beneficial Liver Cleansing Diet

Endre måten du spiser. Start med å kjøpe økologisk mat som har en mye høyere konsentrasjon av næringsstoffer. Økologiske grønnsaker og frukt har 40 prosent mer antioksidanter enn typiske råvarer, sammen med høyere mengder av gunstig sink og jern. I tillegg, er melk fra dyr organiske langt sunnere og inneholder 90 prosent flere antioksidanter enn vanlig melk. Fiber er et sentralt element i å opprettholde et sunt leveren. Leveren naturlig fordriver av et toksin ved å sette den inn i fordøyelsessystemet, og det kan bli absorbert i blodet. Hvis fiber er frodig i systemet ditt, formidler det toksinet gjennom avføring og forbigår blodet. Hele korn er den beste form av fiber, samt grønnsaker og frukter. Psyllium frø og bakken lin er også gode kilder til fiber. Spis protein i form av nøtter, fisk og bønner. Det er OK å ha begrensede deler av kylling og oksekjøtt, men broiling eller spise dem i suppe skjemaet er sunnere formater. Prøv å unngå steking og grilling, fordi de høye temperaturer kan føre til farlige kjemikalier å danne. Leveren trenger de "gode" fettet som er i matvarer, for eksempel omega-6 oljer som er i drue-og oliven seedet oljer og omega-3 fiskeoljer. Bruk kokosolje eller extra virgin olivenolje, fordi de er ansett for å være stabile fett.

Matvarer for å unngå for et sunt leveren

Ikke negere din innsats med mat som inneholder raffinerte karbohydrater. Disse inkluderer kake, cookies, kjeks, hvitt mel og pasta. De kan rot din kolon og heve blodsukkernivået. Brus er også skadelig, fordi de er mer syrlig og kan øke blodsukkernivået. Produkter som inneholder Mononatriumglutamat er spesielt skadelig for leveren. Unngå alt med Splenda eller Aspartam. Skalldyr, hummer, sverdfisk, makrell, tunfisk og krabbe kan inneholde høye nivåer av kvikksølv og bør unngås, sammen med meieriprodukter og bearbeidet kjøtt.

Røyking har samlede dårlig bivirkninger og bør unngås. Koffein hjelper faktisk leveren i avgifte toksiner. Det bør bli inntatt i moderate mengder, imidlertid, fordi for mye koffein i form av kaffe med sukker tilsatt og melkeprodukter kan være skadelig for leveren. Moderasjon er nøkkelen i denne forbindelse. Grønn te er et bedre valg, og er et hjelpemiddel i avgiftning av leveren.