Digidexo.com

Hvordan øke Celledeling

Hvordan øke Celledeling


Celledeling er prosessen med en stor celle splitting seg i to mindre celler, oppnå organismevekst. Mitose er den normale prosessen med celle divisjon som oppstår på grunn av cellulær vekst. Under mitose, deler en celle kromosomene i sin kjerne i to sett med matchende kjerner. I encellede organismer, skaper prosessen med mitose en annen organisme. I flercellede organismer, er mitose som brukes for utvikling, vevsreparasjon og vekst.

Hvordan øke Celledeling

•  Etablere et kontrollert miljø. Dette er det første du trenger å gjøre for å sikre en vellykket økning i ferd med mitose. Du gjør dette ved å etablere klare utkant der cellene vil leve, og godt nok rense den fra potensielt forstyrrende elementer som ellers kan være til stede i utkant.

Sett dine levende celler i petriskålen. Gjøre det ved å nøye transportere dine celler fra deres forrige habitat inn den nye. Du må være forsiktig for ikke å skade disse cellene, for ikke å påvirke deres evne til å vokse og dele seg i sving.

Gi næring, som det er et kritisk element i prosjektet. Dette er fordi frekvensen av celledeling, mitose, avhenger av vekst av celler. En celle ikke deler med mindre det er stor nok til å gjøre det, og å gjøre det stort det er behov for å ha tilgang til ernæring til drivstoff sin vekst. En effektiv måte å gi ernæring er å si det, i små biter, i nærheten av cellene slik at de kan utnytte det. Etter å ha gjort dette riktig, vil du cellene kunne forbrenne deres nylig fordøyd ernæring og vokser og deler seg deretter.

se og ta opp veksten av cellene dine. Hvis du har fulgt de foregående trinnene riktig, vil du se en oppgang i frekvensen av celledeling. Hvis du ikke ser denne oppgangen, betyr det at du ikke har fulgt en av de tidligere trinnene riktig. Hvis ja, backtrack, prøve å identifisere feilen og rette den.