Digidexo.com

Hvordan bli en Aoda Counselor

Hvordan bli en Aoda Counselor


Lyst til å gjøre en positiv innvirkning på samfunnet? Bli en alkohol og andre Drug Abuse (AODA) rådgiveren og utdanne barn om narkotika og narkotikarelaterte, samfunnsspørsmål. Sertifiseringsprosessen for å bli en AODA rådgiveren er omtrent det samme som for å tjene en knytte grad, ofte krever to års arbeidserfaring og et par hundre timer med sertifisert opplæring.

Hvordan bli en Aoda Counselor

•  Ta kontakt med statens helseavdeling og spørre i regelverket for AODA opplæring og sertifisering. Aoda programmer er statlig regulert, og mange stater har ulike nivåer av sertifisering. Spør en helseavdeling representant om anbefalt AODA opplæring og sertifiseringskurs for staten.

Registrer deg for et studium i et akkreditert AODA kurs. Avhengig av statlige reguleringer, kan akkrediterte kurs av studien omfatter en knytte grad opptjent gjennom et lokalt universitet, eller du kan ha for å fullføre en rekke opplæringstimer kombinert med AODA-kvalifisert arbeidserfaring. Referere til statlige sertifisering forskrifter for mer informasjon.

Opprett en AODA sertifisering undersøkelse gjennom statens AODA sertifiseringsprogram. Sørg for å melde seg på minst 24 timer før eksamen. Gi noen andre trenings legitimasjon nødvendige for sertifisering. Høyere nivåer av AODA sertifisering kan omfatte ytterligere testing.

Følg statlige reguleringer for å opprettholde din AODA sertifisering. Noen stater krever et visst antall etterutdanning studiepoeng per år, samt årlige resertifisering avgifter.

Søk om Aoda rådgiveren åpninger i hele staten. Se etter stillingsannonser postet gjennom statens AODA sertifiseringsprogram.