Digidexo.com

Natural Lemon Liver Cleanse

Rensing leveren kan være ekstremt viktig og avgjørende for din generelle helse og velvære. Du kan sette sammen din egen lever rens i den komforten av ditt hjem. Rensing dine gallegangene er en meget kraftig prosedyre. De fleste full en lever rens to ganger i året.

Fase I

Start med å fullføre noen nødvendig tannbehandling. Hvis det er mulig, unngå metall i munnen, så vel som sykdomsfremkallende bakterier. Pass på at du ikke har noen hull i tennene og at eventuelle hulrom har blitt renset og tatt vare på. Rengjøring av giftstoffer ut av munnen din er det første trinnet i leveren rens.

Fase II

Du kan velge å fullføre en nyre rens før du starter en lever rens. Dette trinnet er sterkt anbefalt, men er ikke obligatorisk. Det vil hjelpe din nyrene, blæren og urinveiene til alle være i god stand. Vanligvis innebærer en nyre rens kjøpe flere spesial urter fra din lokale helsekost butikk eller på nettet og lage en te. Du kan også kjøpe en nyre rens, som allerede er satt sammen og formulert fra din lokale helsekost butikk.

Fase III

Du må drikke eplejuice i tre dager før du begynner leveren rens. Spis frugally, stikker til små kvanta og spise mye rå og ubehandlet salater og frukt. Du bør være forbruker 1 liter fersk økologisk eplejuice om dagen. Hvis det er mulig, drikke hjemmelaget eplejuice. God hjemmelaget eplejuice bør ha sediment i bunnen av beholderen.

The Liver Cleanse
4 spiseskjeer av Epsom salter
¾ av en kopp olivenolje
¼ til ½ kopp ferskpresset grapefrukt og sitronsaft
½ teskje av vitamin C pulver
3 kopper vann

Gjør dette på en dag når du kan legge rundt og unngå å gjøre en hel masse. Ikke ta noen medisiner, vitaminer eller andre piller. Avslutte enhver parasitt eller nyre rens. Spis frukt til frokost og en fettfri lunsj. Unngå å spise eller drikke etter 02:00. Bland Epsom salt med 3 kopper vann og tilsett vitamin C pulver. Hell denne blandingen i en krukke. Dette vil gjøre fire porsjoner. Du vil ta det første servering på 6:00. og den andre serverer til 20:00. De resterende to porsjoner vil bli fortært følgende morgen.

Sett glasset i kjøleskapet for å holde kaldt. Drikk din første delen på 6:00, som nevnt ovenfor. Gjenta på 8:00. Vær forberedt på å forbli alene for resten av kvelden og få noe for å presse gjort nå. Du burde ikke ha spist siden 14:00. Drikk mer vann, om nødvendig. Når du drikker din første servering på 6:00, får grapefrukt, olivenolje og sitroner ut for å varme opp for senere.

Ved 21:45, hell ¾ av en kopp olivenolje i en krukke. Hell ¾ av en kopp presset grapefrukt og sitron juice på med det. Lukk glasset tett og rist til godt blandet. Det bør ha en vannaktig konsistens. Besøk badet ditt en eller to ganger. Du bør være klar til å gå til sengs snart, og å bo i sengen. Ta blandingen til sengs og drikke det mens du står opp. Legg deg ned umiddelbart. Du kan legge på ryggen etter den første halvtimen. Tenke positivt. Hvis det er mulig, holde seg helt i ro i ca en halv time, men minst 20 minutter. Visualisere rensing som finner sted. Slapp av og deretter gå i dvale.

Ta den tredje dosen ved å våkne opp om morgenen. Du bør ikke ha noen dårlig eller kvalme, men hvis du gjør det, vente til den har passert før du tar den tredje dosen. Vent to timer og deretter ta den fjerde dosen. Spis litt frukt omtrent en halv time senere. Etter en time, kan du spise vanlig mat, hvis du velger. Du vil føle deg helt frisk igjen etter middag neste dag.